Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори
Коментари Харесай

Ясен Петров: Хърватия има достатъчно качествени играчи и за два отбора

Селекционерът на българския народен тим по футбол Ясен Петров приказва пред публицистите на днешната си конференция в Доха във връзка утрешния другарски мач против Хърватия. В първата среща от турнето в Катар нашите играчи паднаха с 1:2 от домакините на Световното състезание, а на следващия ден от 17:00 часа българско време ще премерят сили с вторите от Мондиал 2022.

Първият въпрос към българския треньор беше от катарски публицисти, които го попитаха на какво отдава провалянето от техния тим.

"На първо място на това, че не влязохме добре в мача. След това направихме някои неточности, които мога да нарека неточности на растежа. Все отново това е тим на една година. Но мачовете от Лигата на Нациите идват, тъй че тук в този момент ще си основа и финалната визия за състава ".

Старши треньорът на утрешния противник на българския отбор Златко Далич разгласи състава преди ден, само че в него доминират повече хора, на които не се разчита обичайно и са считани надали не за втория ешелон на отбора. Ясен Петров обаче не приема такова мнение.

"Хърватия има задоволително качествени играчи и за два тима. Те надали ще подценят мача, а при нас това няма по какъв начин да се случи, тъй като въпреки всичко играем със международния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като фен пред тв приемника постоянно съм се радвал на техните триумфи ", приключи още Ясен Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР