Кристиан Шкварек организира Поход на българското семейство“, в което се

...
Кристиан Шкварек организира Поход на българското семейство“, в което се
Коментари Харесай

Денят на шествията: София прайд събира ЛГБТ на жълтите павета, а „Величие“ събира хиляди в с. Неофит Рилски

Кристиан Шкварек провежда „ Поход на българското семейство “, в което се чака също да се включат няколко хиляди

22 юни явно ще е Денят на шествията, тъй като в страната до часове се чака да стартират три знакови събития.

В 14 часа на жълтите павета ще стартират да се събират поддръжници на ЛГБТИ за обичайния „ София прайд “. Според програмата им е очакван концерт от 16:30 часа, а по-късно „ протестно шествие “, което ще стартира малко след 19 часа. " Да кажем завършек на фашизма ", оповестиха деятели, които ще развеят шарените флагове през днешния ден.

В този миг по маршрута би трябвало да потегли така наречен „ Шествие на обичайното семейство “, ръководено от консерватора Кристиян Шкварек. По негови думи над 10 хиляди ще се включат и ще преминат през следния маршрут: бул. “Александър Невски “, Народно Събрание, Софийски Университет, бул. „ Васил Левски “, бул. „ Патриарх Евтимии “, Кравай, НДК билетен център.

“Ние имаме вяра, че всевъзможни опити за завладяване на този месец, отдаден на децата и фамилията, от леви и демократични идеологии не могат, и няма да съумеят в България. Тук, където демографската рецесия е най-страшна, ние ще посветим всичките си сили на опазване и подкрепяне на обичайните форми на фамилни връзки. Защото единствено те могат да бъдат гръбнака на едно общество, на един народ, на една страна ”, споделя Кристиян Шкварек.

В същото време през днешния ден в с. Неофит Рилски се чака да се съберат десетки хиляди, съгласно уредниците от Политическа партия „ Величие “ – над 100 хиляди души за честването на 5-ия РД на Историческия парк.

„ Този събор е основан, с цел да ни сплотява, а не да разделя. Нека всеки, който усеща думите ни в сърцето си, да заповяда и да си спомним какво е да сме дружно и да отпразнуваме достижението на обединените българи, които сътвориха това знамение “, оповестиха уредниците. За събитието има вход – 20 лв. за възрастни и 10 лв. за деца над 4 години и пенсионери, а уредниците са планували разнообразни събития за така наречен „ Средновековен събор “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР