Извънземните са си феномен от нашата планета и хич не

...
Извънземните са си феномен от нашата планета и хич не
Коментари Харесай

Хем са на Земята, хем са извънземни: Нови теории на учените

Извънземните са си феномен от нашата планета и никак не им би трябвало да идват от други далечни светове, настояват учени от два влиятелни университета – астрономи от Харвард и от Технологическия в Монтана.

Учените са дали просторни пояснения пред сп. Philosophy and Cosmology ( " Философия и космология " ), които ще бъдат оповестени в новия брой на изданието. Но станаха ясни някои от техните съществени тези. Само да напомним, че в Харвард са главните учени астрономи, с които работи НАСА, а един от тях – Ави Льоб, е от най-запалените откриватели и на извънземните.
Стелт
Според учените от Харвард и Монтана има доста признаци, че извънземните са локално събитие на нашата планета и идват от (поне една) цивилизация, съществуваща на Земята дружно с човешката. Те я назовават стелт цивилизация, тъй като е скрита от погледите ни, а нейните жители – криптоземни.

Така пресмятат, че може да има скрити места на Земята, в които се намират цели цивилизации, изцяло разнообразни от човечеството, каквото го познаваме. Те настояват, че до момента в който скептиците се съмняват за какво НЛО, в случай че са извънземни кораби, биха посещавали Земята толкоз постоянно, тези същества може в действителност да са били тук от самото начало.

Учените пишат: " Въпреки че тази концепция може да звучи необикновено на пръв взор, доста наблюдаващи са уверени, че е най-малко допустима - не на последно място, тъй като цели сектори от нашата планета остават на практика неразучени и некартографирани ".

Посочват, че към 80% от нашите океани не са картографирани и към момента разкриват антични мистерии като тази в Йонагуни Джима, известна и като японската Атлантида, където в океана се намират великански структури като пирамиди и мегалитни обекти по повърхността на планетата. И допълват - да не приказваме за неразучени пещери и тъмната страна на Луната, има задоволително място за една стелт цивилизация. Изследователите пишат в публикацията си в сп. Philosophy and Cosmology: " Ако различен умишлен тип е обитавал Земята (или Марс) доста преди хомо сапиенс, е допустимо даже да нямаме визия за това. "
Кандидати
В това ново изследване няколко района на Земята и покрай планетата ни са представени като вероятни претенденти за проучване на възможностите за загадка база на криптоземни типове. Учени от разнообразни области сплотяват напъните си, с цел да проучат всички достоверни теории към тайната на НЛО и че всички те са взети под внимание.

Един от тези райони е прочут като Триъгълника на Аляска и се простира сред Анкъридж, Джуно и Уткягвик. Тази зона е сериозна зона за наблюдения на НЛО и други мистериозни събития. Триъгълникът е прочут с над 20 000 необясними изгубвания на хора, транспортни средства и техника от 1970 година насам, което го прави главно място за наблюдения на НЛО. Изследователите сочат и няколко завладяващи археологически находки, които може да допускат съществуването на антични цивилизации, незнайни до момента и появили се преди възхода на човешкия тип или най-малко на нашата цивилизация.

Откритията за солидна подводна скална групировка в Тихия океан наоколо до Йонагуни Джима, Япония, също е от главните кандидати. Някои морски геолози считат, че това може да са останките от пирамида, която е най-малко на 5000 години и евентуално е обвързвана с антична цивилизация, сходна на митичната Атлантида.

" Вътрешната конструкция на Земята също към момента е е една огромна тайнственост ", означават те в анонса за материала им в списанието. Има теории, съгласно които под повърхността на нашата планета се крият просторни кухи области и там е изцяло допустимо да са се развили разнообразни организми, както и най-малко няколко цивилизации.

Материалът в изданието предлага също по този начин концепцията за криптоземни същества, живеещи в горещи точки като езера и вулкани.
Далече
Да напомним също, че напоследък от ден на ден хипотези настояват по какъв начин даже с познатите ни теоретични способи е мъчно да се пътуват огромни дистанции и в случай че извънземните идват, то няма да е от доста надалеч. Според една от версиите от другата страна на Слънцето има планета с размерите или по-голяма (може да бъде и 10 пъти) от Земята. И оттова идват корабите на пришълците.

Друга теории твърди по какъв начин за извънземните нашите океани може да се окажат доста подобаващи за битие. И защото те съвсем не са изучени, както и по-голямата част от водните басейни, измежду които великански реки (Амазонка, Конго) и огромни езера, то е изцяло допустимо и там да се крият или просто да си съществуват други цивилизации.

Разбира се, не може да бъдат пропуснати и теориите за паралелните светове и цивилизации на Земята, само че съществуващи в други измерения. Но ще е забавно в този момент какво и по какъв начин ще интерпретират водещите международни мозъци по въпроса. И в случай че се направи игра на думи по изявление преди време на Карл Сейгън – ще е прекомерно огромна загуба на пространство и старания на Вселената, в случай че единствено на Земята има живот, довел до цивилизация.

Извънземните може и да са тук и да летят с някакви напреднали апарати, само че също като нас може и да не ни виждат. И да се питат какви са тези странни неща на тази планета, тъй като за тях ние сме извънземни, написа " Телеграф ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР