Селекционерът на България Петър Хубчев даде интересен отговор на въпрос

...
Селекционерът на България Петър Хубчев даде интересен отговор на въпрос
Коментари Харесай

Хубчев има много забележки към бъдещия капитан на България - разкритикува го публично

Селекционерът на България Петър Хубчев даде забавен отговор на въпрос кой ще е капитан на трикольорите в отсъствието на Светослав Дяков.

“Една от функционалностите на капитана е да е водач, да поведе тима. Ако играе, той ще е капитан, само че имам доста забележки към него и ще видим”, разяснява Хубчев по адрес на Ивелин Попов, който седеше на конференцията до селекционера.

Относно това дали са правилни информациите, че Хубчев и Боби Михайлов договарят за нов договор, отговорът бе: “Грам истина няма в тази информация, за жалост.”

Шведските публицисти пък се интересуваха по какъв начин България ще спре техния нападател Емил Форсберг и какви са задачите на трикольорите след провалянето от Беларус.

“Да спрем Емил Форсберг е доста сложна задача. Познавам го от Германия. Като цяло бих определил Швеция като доста мощен тим. Загубата от Беларус не ни трансформира задачите. Трябва да изградим стабилен тим. Момчетата имат качествата да изградим добър тим. Трябва да създадем доста мощен и сериозен тим, имаме опциите. Надяваме се мачът да е по-различен от този в Швеция. Нашето държание да е по-различно. Иначе Швеция практикува еднакъв футбол от доста време.

Само с представянето си на терена можем да върнем хората по трибуните. Не би трябвало да се сърдим, когато хората ни подлагат на критика.

Искам да бъдем по-добър колектив на терена, да има по-голямо себераздаване от всеки и да играем по-агресивно. Това беше основният акцент да убедим футболистите, че това е нашата тактичност. Живи хора са, разбирам, само че това ще търсим”, добави Хубчев.

фотография: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР