Селекционерът на аржентинския национален отбор Лионел Скалони е доволен от

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор Лионел Скалони е доволен от
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Хората трябва да разберат, че тук трудността е максимална

Селекционерът на аржентинския народен тим Лионел Скалони е удовлетворен от представянето на " гаучосите " през втората част от дуела против Австралия от осминафиналите на Мондиал 2022, извоюван мъчно с 2:1.

" Доволни сме, беше доста сложен мач. Те ни натиснаха доста през първото полувреме и голът на Меси направи мача забавен. След почивката доста се подобрихме и поправихме някои неща. Отборът не заслужаваше да страда по този начин, а по-скоро трябваше да усили резултата. Това е характерен мач от Световното състезание. Изправихме се против доста сложен съперник. Хората би трябвало да схванат, че тук компликацията е оптималната. Това ни се отрази физически. Изминаха по-малко от 72 часа от мача с Полша, в който не успяхме да дадем отмора на нито един състезател ", разяснява Скалони пред медиите, представен от Агенция Франс Прес.

Треньорът на двукратните международни първенци разяснява идния противник Нидерландия.

" Сега ще се надигнем против още по-труден съперник и се надяваме да се оправим добре. Противопоставянето на Луис ван Гаал е мотив за горделивост. Играх в Ла Коруня, когато той беше треньор на Барселона. Той е един от най-големите. Знаем всичко, което е направил за футбола. Това е тим, който има доста ясни хрумвания. Има мощни, само че и слаби страни, от които ще се опитаме да се възползваме. Ще бъде доста забавен мач сред два тима с доста история. За страдание един от отборите ще би трябвало да си тръгне. Иска ми се всеки да изпита това най-малко един път и да усети през какво минава един футболист. Анхел Ди Мария не беше в положение да играе. Надяваме се, че ще се усъвършенства и той ще може да бъде на терена още веднъж ", сподели още Скалони.
 Лионел Меси: Много съм удовлетворен, че беше реализирана още една цел
Лионел Меси: Много съм удовлетворен, че беше реализирана още една цел

Звездата означи първото попадение за " гаучосите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР