Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт мотивира решението си да остави

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт мотивира решението си да остави
Коментари Харесай

Саутгейт обясни защо не е повикал Джо Харт и Джак Уилшир

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт стимулира решението си да остави отвън състава на " трите лъва " опитни играчи като Джо Харт и Джак Уилшир. Вратата на национални тим не е затворена за тях, само че сега на техните постове има състезатели, които се показват на по-добро равнище, счита Саутгейт.

Разбира се, че бе мъчно. Джо игра в множеството от нашите квалификационни мачове и имаше доста значима роля в състава през последните години. Той е скъп член на тима, само че в последна сметка аз взех поради представянето на играчите в техните клубове в последните 18 месеца. Трите момчета, които селектирах, са най-хубавите вратари в лигата през година.

Избрах футболисти, които са във форма. Ако те играят добре за клуба си, за какво да не ги извикам. Харт би трябвало да вземе значимо решение за кариерата си през това лято и се надявам, че по-късно ще може да се върне към най-хубавата си форма.

Разбира се, че Джак Уилшир също присъстваше в мислите ни. Той получи повиквателна през март, само че тогава не игра за национални тим. Ние бяхме доста удовлетворени от това по какъв начин се показа отбора през ноември и март. Единственият халф, който прибавих към този състав, е Фабиан Делф. Мисля, че той имаше необикновен сезон в Манчестър Сити. Мисля, че Джак беше в добра форма към Коледа и малко по-късно, само че може би не беше толкоз ефикасен към края на сезона. Според мен останалите в тази зона играха доста добре и заслужиха мястото си.

За Лалана сезонът бе доста разочароващ. Кой знае какво може да се случи. Може той да изиграе съществена роля във финала на Шампионската лига, а някой да се контузи. Той нямаше по какъв начин да стигне нормалното си равнище на показване за толкоз малко изиграни минути. Той стартира едвам в два мача като титуляр, тъй че бе доста мъчно ", съобщи Саутгейт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР