Секцията с коментари под видеа в YouTube е частта от

...
Секцията с коментари под видеа в YouTube е частта от
Коментари Харесай

YouTube тества нова секция за коментари в iOS и Android след поредица от скандали

Секцията с мнения под видеа в YouTube е частта от платформата с най-лоша известност. Там доста постоянно се среща токсично държание, което минава всевъзможни морални граници. Превърнало се е в част от YouTube културата. Изглежда компанията осъзнава това и организира проби с разположението на коментарната секция на мобилни устройства.
Първите свидетелства за това се появиха на Android устройства в Индия и бяха видяни от XDA Developers.
И към този миг мненията в YouTube приложението за смарт телефони не заемат съществена позиция. В момента, когато отворим видео под него следват бутоните за шерване, like и dislike, опазване на видеото. След тях следват рекомендациите на YT логаритъма за други клипове. И чак след тях е секцията с мнения.

Новият интерфейс отстранява мненията и от това им място и ги „ слага “ зад бутон. Той се намира в секцията с гореспоменатите бутони. Коментарите се демонстрират едвам, когато потребителят го натисне.

Има разногласия дали този вид действително ще понижи взаимоотношението с мненията, ще има противоположен резултат или няма да има забележителна смяна. Най-вероятно това е задачата на тестванията – да се изследва държанието на хората.

От една страна мненията са скрити, до момента в който потребителят не извърши деяние, което да ги покаже. Също по този начин феновете няма да се натъкват на тях до момента в който превъртат на страницата. От друга страна, бутонът е на очевидно място и искащите да прочетат мненията и да напишат подобен имат доста по-бърз достъп. За много консуматори този способ на ще е по-безболезнен по отношение на дългото скролване.

Когато влезеш в секцията за мнения, може да обновяваш страницата като я дръпнеш с пръста си надолу. За да излезеш от нея, натискаш бутон “X “ в горната част на страницата.



В следствие излиза наяве, че такива проби се вършат и на iOS версията на YouTube и не са лимитирани единствено до избрана страна. Това удостоверява, че става на въпрос за световна смяна, която YouTube обмисля.
Промяната е обвързвана с влизането на коментарната секция във фокуса на доста медии
Излизат от ден на ден случаи на тормоз, принуждение, разногласия и ненавист в мненията. Последният огромен скандал се отнася до членове на педофилски кръг, които употребяват коментарната секция на уеб страницата, с цел да поддържат връзка между тях.

Реакцията, която последва от страна на YouTube, бе да се спрат мненията под клипове с деца. Има клюки, че компанията обмисля това наличие да бъде изместено в настрана приложение.

Говорител на колоса удостоверява за теста с мненията в изказване, само че омаловажава ролята му. Определя го като един от многото дребни опити, с които компанията се занимава. Имайки поради гореспоменатите проблеми, това няма по какъв начин да е изцяло правилно.

„ Ние постоянно опитвам с способи да помогнем на хората по-лесно да намират, гледат, споделят и взаимодействат с видео наличието, което ги интересуват. Разглеждаме няколко разнообразни разновидността по какъв начин да демонстрираме мненията. Това е един от многото дребни опити, които непрекъснато вършим. На база на противоположната връзка ще обмислим въвеждането на някои от изпробваните промени “, споделя той пред TechCrunch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР