Сексуалните удоволствия и секс пози определено са взаимосвързани, така че

...
Сексуалните удоволствия и секс пози определено са взаимосвързани, така че
Коментари Харесай

5 секс пози, когато тя иска да доминира

Сексуалните удоволствия и секс пози несъмнено са взаимосвързани, тъй че тук имаме нещо малко за дамите. Петте най-хубави полови позиции подсигуряват, че дамите ще преобладават тук.

Разгледайте и изненадайте сътрудниците си!!Не го чакайте да поеме самодейността, вие сте мощната, вие командвате под чаршафите.
Ти си алфа жена и се гордееш с това, само че е допустимо да не си в нужната форма, с цел да поемеш водеща роля в спалнята. Ще ти покажем по какъв начин да дърпаш юздите и двамата да прекарате незабравима нощ. Ще се запознаеш с 10 секс пози за дами, поели нещата в свои ръце, които ще завъртят неговата, че и твоята глава.

 infomax-logo-50-15-HW

Понякога, когато се стигне до секс, дребни нещица от сорта на иницииране, изричане на глас какво тъкмо желаете или самото обмисляне на една секси (а не долнопробна) сантиментална нощ могат да се окажат много смущаващи.

5 секс пози, когато тя желае да господства

1.Поемане на отговорност

 секс пози 5 секс пози, когато тя желае да господства фотография: pinterest

Сега това е от типичните секс пози, остаряла е златната класическа преобладаваща позиция за дамите, с цел да изразят своя надзор. Класическата секс позиция на каубойка дава страховит старт на дамите, които се пробват да наложат владичество. В класическата поза на каубойка дамата би трябвало да е седнала върху мъжа си, който лежи по тил. И по този метод вие, девойки, можете да почувствате аурата от поемането на юздите в ръцете си и можете да почувствате силата даже до момента в който сте интимни.

2.Той седнал на стол

 секс пози 5 секс пози, когато тя желае да господства фотография: pinterest

Ето още една позиция, изразяваща вашата преобладаваща страна, тя е много сходна на тази нагоре и тук всичко, което вие, дами, би трябвало да извършите, е да накарате колегата си да седне изправен, в леглото, на дивана или даже на стол. Зависи от вашето равнище на комфорт и можете да седнете в скута на колегата си и да почувствате уверената доминация, която желаете да почувствате, до момента в който задоволявате колегата си и се забавлявате малко. Това е от тези секс пози, които ще ви доставят в действителност огромно наслаждение.

3. Обратен мисионер

 секс пози 5 секс пози, когато тя желае да господства фотография: pinterest

Отново всичко стартира със общоприета поза на каубойка, последвана от това, че се навеждате към колегата си и облягате гърдите си върху неговите. Изпънете краката си обратно отвън краката на колегата си и тогава стартира заниманието (ако знаете, значи знаете *намигване*). Тази е от тези секс пози, които се считат за много горещи, защото разрушава всички преобладаващи мъжки стандарти и оказва помощ на дамите да поемат контрола, като прекатурва традицията мъжете постоянно да поемат отговорността.

4.До стената

 секс пози 5 секс пози, когато тя желае да господства фотография: pinterest

Е, това звучи занимателно, нали? Време е вие, дами, да поемете отговорността за сътрудниците си. Тази поза „ до стената “ ви оказва помощ да твърдите, че ще доминирате в сюжета, в този случай вие сте този, който дърпа конците (съвсем буквално). Можете да наредите на вашия човек да застане с лице към стената и да се приближи откъм гърба с всевъзможни трикове, които имате поради, като безусловно ВСИЧКО! Това е от тези секс пози, които влудяват мъжете.

5.Изправена поза

 секс пози 5 секс пози, когато тя желае да господства фотография: pinterest

В тази поза той подпира гърба си на стена, тъй че тя да е ‘отгоре’ и се притиска към него, с цел да проникне в нея — действието се улеснява, в случай че тя повдигне единия си крайник.

С едната си ръка той може да придържа крайници й вдигнат и да я прегръща с другата (като по този начин я държи притисната към себе си и в същото време й оказва помощ да стои изправена).

Ако тя извие тил, тазовете и на двамата ще притиснат още по-плътно — тогава той ще може доста по-лесно да доближава гърдите й.
Предимства на позата: чудесна е за очен контакт, допиране и целуване.
Внимание: Когато мечтаната дълготрайност е реализирана, множеството хора ще решат най-сетне да се провиснал хоризонтално.Допълнителен съвет: Когато той е по-висок, може да разтвори краката си по-широко, като по този начин тазът му ще се нагоди към нейната височина (или пък, в случай че и двамата са спортни натури, би могъл да я повдигне на ръце и по този начин да я нагоди към своята височина).

Тези секс пози ще ви останат в съзнанието и ще желаете да ги употребявате непрекъснато.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР