Сексолози от канадския университет Макмастър откриха защо мъжете имат повече

...
Сексолози от канадския университет Макмастър откриха защо мъжете имат повече
Коментари Харесай

Край на мистерията: Ето защо мъжете получават оргазъм по-често от жените

Сексолози от канадския университет Макмастър откриха за какво мъжете имат повече оргазми от дамите. Резултатите от проучването са оповестени в списанието Gender & Society.
Изследователите непрекъснато откриват, че мъжете изпитват доста повече оргазми от дамите, когато става дума за хетеросексуални полови контакти. Това се назовава разлика сред половете. 
Има доста догатки за аргументите за явлението. Някои от по-популярните са, че на дамите им лишава прекалено много време, с цел да доближат оргазъм.
В актуалната работа създателите организираха изследване, в което взеха присъединяване 40 хетеросексуални канадци. 
Според резултатите 86% от мъжете оповестяват, че са изпитали оргазъм по време на последния си сексуален акт, спрямо 62% от дамите.
Както се оказа, под постоянен сексуален акт участниците имат поради вагинален секс, само че той е обвързван със стимулация на пениса, а не на клитора. Двойките би трябвало по-често да се обръщат към полови практики, които дават приоритет на стимулацията на клитора, споделят учените.
„ Решението на казуса с раздялата е оралния секс. Проведохме задълбочено изявление и установихме, че при двойки, които практикуват различни типове секс на вагиналния, като оралния, дамите кулминират по-често “, означават създателите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР