“Сексистка”, “пошла” и “груба”, с такива думи бе описана церемонията

...
“Сексистка”, “пошла” и “груба”, с такива думи бе описана церемонията
Коментари Харесай

Мастърсът на Следващата генерация тръгна със сексистка и пошла церемония

“Сексистка”, “пошла” и “груба”, с такива думи бе разказана церемонията по тегленето на жребия за Мастърса на “Следващата генерация”. Домакините от Милано отнесоха доста рецензии поради метода, по който бяха разпределени тенисистите в двете групи. Съгласно сюжета всеки от играчите трябваше да избере манекенка, а девойките имаха скрити буквата “А” или “В” по телата си.



След това всяка от младите звезди делифира по подиума дружно с определения модел.

The ATP NextGen Milan draw ceremony made players select models to determine their groups. Stunningly uncomfortable, cringeworthy and trashy. pic.twitter.com/g63OfK5IOK
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) 5 ноември 2017 година
Турнирът на най-хубавите тенисисти до 21 години прави своя дебют на следващия ден, само че вместо върху самите участници акцентът в международните медии падна върху скандалната гала под надпис “Бъдещето е сега”.



Джуди Мъри, майката на най-хубавия английски тенисист Анди Мъри, разказа събитието като “ужасно”, а коментарът й бе последван от още доста други в “Туитър”.



Самите тенисисти бяха много комплицирани и очевидно не се усещаха комфортно в отредената им роля. Някои от тях се смееха глуповато, а други наподобява се срамиха, че са част от шоуто.



Журналистът Бен Ротбърг, който показа видео от церемонията в Twitter, я разказа като " зашеметяващо неуместна, несъответствуваща и пошла ".



Други пък бяха шокирани и даже ужасени от формата на жребия. “Прилича на стриптийз”, написа консуматор на обществената мрежа, за който не остана неусетен жестът на една от манекенките, която съблазнително повдигна роклятата, с цел да открие бележката с буквата върху тялото си. “Това е най-отвратителният метод да започнеш турнир”, добави той.



“Все едно гледаш частно празненство с богати момчета и проститутки”, “Неуважително към играчите и жените”, са единствено дребна част от мненията във връзка формата на жребия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР