Сексът винаги е по-добър, когато има емоционална връзка, която създава

...
Сексът винаги е по-добър, когато има емоционална връзка, която създава
Коментари Харесай

4 секс пози за по-голяма интимност

Сексът постоянно е по-добър, когато има прочувствена връзка, която основава тази фамилиарност сред вас и вашия сътрудник. Въпреки това, при дълготрайни връзки може да се окаже малко предизвикателство да поддържате тази интимна връзка на същото равнище, откакто етапа на медения месец завърши.

Това не значи безусловно, че възприятията ви един към различен са отслабнали; просто може да се окажете затънали в коловоз, даже във връзка с интимната ви връзка. За благополучие има доста способи да запазите искрата жива.

В публикацията по-долу ще намерите няколко интимни секс пози, които ще накарат вас и колегата ви още веднъж да почувствате любовта. Те разрешават повече зрителен контакт и допиране, като в същото време основават чувство за сигурност, доверие и по-дълбока прочувствена връзка – те включват мисионерска поза, лъжичка, обърната напред каубойка и поза лотос. Продължете да четете и изберете нещо, което да изпробвате довечера и да подобрите любовната си връзка.

 infomax-logo-50-15-HW

4 секс пози за по-голяма фамилиарност

Мисионерска

 фамилиарност 4 секс пози за по-голяма фамилиарност

Мисионерската поза е най-интимната полова поза, която да употребявате, когато желаете да се свържете прочувствено с колегата си. Позволява ви да се изправите един против различен и да поддържате зрителен контакт, до момента в който можете да се докосвате един различен с ръце или ръце. Плюс това, това е лесна позиция за прекосяване в други позиции, като позицията за лице в лице.

Накарайте колегата си да се намести върху вас, като се уверите, че ще държи тежестта си от вас. Ако желаете да добавите пикантност към мисионерската поза, тогава преместете краката си под ъгъл, позволявайки им да лежат на раменете на колегата ви. Тази поза е подобаваща за по-голяма фамилиарност сред двама ви.

Лъжичка

 фамилиарност 4 секс пози за по-голяма фамилиарност фотография: pinterest

Позата лъжичка е друга интимна полова поза, която разрешава повече контакт кожа до кожа и комфорт, както и прочувствена връзка. Поставя ви и двамата в прегръдка и ви разрешава да усетите топлината на тялото и ударите на сърцето на другия.

Близостта и тази фамилиарност на тази позиция ще направи по-лесно да се свържете един с различен и да говорите за неща, които ви вълнуват. Можете даже да опитате да шепнете палави неща в ухото на колегата си, в случай че желаете да преминете на идващото равнище. Освен това лъжицата е една от най-хубавите позиции за потребление на секс играчки. Така че, в случай че се интересувате от още повече оживление на половия ви живот, пазарувайте играчки за възрастни дружно с колегата си и ги изпробвайте, до момента в който лъжите.

Гледаща напред позиция на каубойка

 фамилиарност 4 секс пози за по-голяма фамилиарност

Тази интимна секс позиция е идеална, в случай че желаете да се почувствате още по-свързани с колегата си в леглото. Позволява ви да имате надзор, да демонстрирате секси придвижванията си и да виждате по какъв начин сътрудникът ви реагира на това, което вършиме, което е голяма част от привличането. Позата на каубойка също разрешава зрителен контакт и ви разрешава да се целувате, до момента в който вършиме секс, което ще помогне за подсилване на прочувствената ви връзка и по-голяма фамилиарност.

Можете също да измененията тази позиция, като се облегнете обратно или седнете изправени, вместо да сте наведени, което ще промени чувството. За да го извършите още по-интимен, пробвайте да се целувате по време на секс или да си шепнете палави неща в ухото им.

Лотос

 фамилиарност 4 секс пози за по-голяма фамилиарност

Позата лотос е чудесна за двойки, които желаят да се усещат прочувствено свързани по време на сексуален акт и обичат провокациите. Може да отнеме няколко опита, преди да го овладеете, само че откакто го извършите, ще си коства, тъй като ще се чувствате извънредно близки един до различен по време на секс, което ще ускори възприятието на доверие сред двамата.

Позата лотос е модифицирана версия на мисионерската поза, която разрешава още повече фамилиарност. Освен това ви разрешава да държите краката си събрани и покрай тялото на колегата си, което улеснява свързването с него и реализирането на зрителен контакт. Тази поза също е страхотна, в случай че желаете да опитате нещо друго от мисионерската. Ако ви е прекомерно мъчно да се държите изправени, пробвайте да употребявате възглавници под бедрата си, вместо да оставяте всичко да виси.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР