Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души, като

...
Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души, като
Коментари Харесай

Секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

Сексът е дословната физическа връзка, която свързва двама души, като от огромно значение е какви секс пози употребявате. Най-хубавото на секса е, че може да бъде извънредно разнороден, стига двойката да желае това.

Различните секс пози са необхватен океан от изследвана или неразучена територия, която държи интереса на сътрудниците и провокира техните стремежи. Всяка жена има разнообразни полови желания. Независимо дали обича да поема контрола в свои ръце или не, тя постоянно чака едно вълнуващо преживяване и дава всичко от себе си, с цел да може то да бъде такова и за мъжа. Статистиките от дълго време потвърдиха, че размерът няма значение. За да достигнете до нови равнища на половото наслаждение, би трябвало да вложите фикция и умения. Ето ги някои топ пози, които да добавите към листата си и да преоткриете удоволствието.

 

Секс пози, които доставят най-голямо наслаждение

За начало, нещо по-семпло: повдигнато дупе

 секс пози секс пози, които доставят най-голямо наслаждение

Семпло не значи, че е по-малко прелестно. Жената лежи по тил, само че краката ѝ се подпират на рамената на мъжа. Той, застанал на колене, повдига дупето ѝ и по този начин прониква в нея. Връзката сред двамата става още по-приятна, без да предизвиква на дамата чувството за дискомфорт. Може да употребявате и помощни средства – поставете възглавница под кръста ѝ и по този начин ръцете на мъжа се освобождават. Знаете какво да вършиме с тях, нали? Тази секс поза е много завладяваща за мъжа.

Може и да се вплетете в „ двоен възел “

 секс пози секс пози, които доставят най-голямо наслаждение

В позата „ двоен възел “ преплетените тела на мъжа и дамата ненапълно припомнят буквата Х, тъй че, в случай че си падате повече по лингвистиката, може да я наричате и по този начин. Жената ляга по тил и леко разтваря краката си. Мъжът застава диагонално върху нея, като краката на двамата се „ преплитат “. Новите чувства идват от това, че бедрата на двамата се оказват в доста непосредствен контакт и сътрудниците могат да открият нови чувствителни зони. Най-доброто в тази секс поза е, че е идеална за дамата да доближи до оргазъм, защото мъжът, прониквайки в нея, в допълнение допира и подтиква клиторът ѝ.

Пробвайте да заимствате нещо от „ йога “ практиките

Тази секс поза в действителност е по-сложна, само че пък носи незабравими преживявания. Жената лежи по тил, като се повдига в нещо, наподобяващо арката на мост – плешките ѝ остават подпрени, а тя повдига торса си с извити обратно крайници. Мъжът застава на колене пред нея и до момента в който придържа ханша ѝ, прониква в нея. Имайте поради, че е много по-изтощително, в сравнение с звучи, по тази причина, в случай че се почувствате изморени след няколко минути, просто сменете позата с някоя по-щадяща.

Новата кучешка поза

 секс пози секс пози, които доставят най-голямо наслаждение

Добрата остаряла кучешка секс поза, която доставя голямо наслаждение на дамите. Позволява по-голяма непосредственост на интимните ви елементи и триене и елементарен достъп до G точката, която е основна за тази поза. Хванете косата й, само че покрай скалпа, тъй че да не я нараните, и я извийте към себе си допустимо най-близо. Поставете възглавница под таза й, само че продължавайте да държите дупето й във въздуха. В подобаващ миг се отпуснете върху нея за оптимален достъп до мечтаната точка.

Наклонената ездачка

В някои моменти, дамите избират да се отдадат на нежните чувства и дълбокото навлизане. Тогава поемат надзор и се качват върху колегата си, като изцяло управляват бързината и силата на придвижването. Ето по какъв начин да извършите тази секс поза: След като застане от горната страна ви, хванете дупето й и започнете да го движите напред обратно, като й помагате в напъните й. Цялото зрелище е от нейна страна, тъй че не забравяйте да й повтаряте какъв брой красива и секси и в този миг.

Сгъваем стол с възглавница

Дори дамите, в множеството случаи, да чакат колегата им да господства над тях като в кучешката поза, обичат и по чувствените пози. Най-често употребяваната е мисионерската, при която близостта е най-голяма и допирът до нежните зони на половинката е разрешен. Стимулацията на клитора е доста по-засилена от търкането на телата едно в друго. Сложете дамата да легне по тил и поставете възглавница под таза й. Застанете на колене пред нея и качете краката й върху врата ви. Достъпът до G точката е немислим. Тази секс поза ще ви стане обичана.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР