Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с

...
Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с
Коментари Харесай

Сексапилният Толгахан, покорил милион женски сърца, направи сензационни признания за личния си живот! Актьорът от "Сега и завинаги" бил...

Сексапилният турски артист Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с ролята си в сериала " Сега и вечно " реши да направи преинтересни самопризнания за персонални си живот.

Той показа, че обича да играе бокс, да се гмурка и да се занимава с недвижими парцели.

Толгахан Сайъшман влага извоюваните си пари в парцели. Той има няколко в Съединени американски щати. Някои от тях пострадаха при урагана, които вилня през месец септември, само че това не го стопира да продължава напред, тъй като е оптимист.

" Аз обичам да се дръзвам, да се майтапя и да се забавлявам. По малкия екран това не се вижда, само че тези, които ме познават, ще потвърдят. Хората, които ме заобикалят постоянно, споделят " Толгахан, който е на екрана, и този в живота, се отличават един от различен ", споделя артистът и добавя: " Феновете са привикнали да ме виждат в ролята на сантиментален воин ".

На въпроса, по какъв начин се усеща, откакто е направил толкоз сполучливи сериали, Толгахан Сайъшман дава отговор: " Ако се върна обратно, то в мен се поражда такова чувство, че през последните 10 години множеството време съм прекарал в фотоси, в сравнение с у дома ".

" Не съм лакомец. Знам, че от време на време би трябвало да проявя и мъничка доза нарцисизъм, само че не ми се получава. Винаги съм живял, мислейки за другите. Работя от дребен, привикнал съм да се разпределям. Не мога да избягам от себе си ", безапелационен е той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР