Сексапилната дъщеря на си има ново гадже. Тъмнокосата красавица Ивана, ...

Сексапилната дъщеря на си има ново гадже. Тъмнокосата красавица Ивана,

Популярен влогър напира за зет на Ванко 1

Сексапилната щерка на си има ново гадже. Тъмнокосата хубавица Ивана, която се слави с голям натурален бюст залюби известен влогър.

Новият на госпожица Главчева се споделя Васил Андонов, само че е по-известен като Андон в интернет пространството. Двамата разкриха за връзката си точно на Нова година.

Те прекараха последния ден от годината в Пампорово. Новоизлюпената двойка се радва на снежните хубости по пистите в родния курорт, а по-късно се забавлява в тузарски ресторант. Наследничката на е една от най-желаните дами у нас. През предходната година тя приключи гимназия, но наподобява много по-секси и по-зряло от наборките си.
свързани новини6650на 01.11.2021
19-годишната брюнетка постоянно споделя снимки в мрежата, на които показва стегнати бедра, тежък грим и модифицирани устни - единствената й промяна към този момент. Младата кокона е идеал за доста мъже и има куп ухажори, само че очевидно известният влогър е разкрил пътя и към сърцето й, написа столичен всекидневник.

Васил не удостовери, само че и не отхвърли за връзката си с щерката на рапъра. Попитан дали си има гадже, той не отговори.

Ивана е доста близка с известния си баща. Най-вероятно е одобрил новата половинка на дъщеря си и даже към този момент се е срещнал с него персонално.

През предходната година Васил Андонов се раздели с дългогодишната си другарка Никол. Той изясни, че двамата са имали доста проблеми, които не е имало по какъв начин да разрешат. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин. Връзката им не търпя дълго, а, наподобява, щерката на е разкрила любовта в лицето на известния Андон.

Източник: pik.bg