Сексапилната българка Манита Вартан, грабнала приза мисис България, реши да

...
Сексапилната българка Манита Вартан, грабнала приза мисис България, реши да
Коментари Харесай

Мисис България разгорещи скиорите на Пампорово

Сексапилната българка Манита Вартан, сграбчила наградата мисис България, реши да впечатли всички скиори на Пампорово, откакто се изтипоса в секси облекло наоколо до пистите. Въпреки студа, Вартан не спря да театралничи на фона на заснежените Родопи, а скиорите с удивление гледаха към нея. Доста хора най-вероятно я оприличиха на Ким Кардашиян.

Въпреки минусовите температури, на феновете на женските прелести им стана горещо, а очите им за малко да изскочат от с напрежение взиране в прелестите на хубавицата.
                             

„ Оууу, Ким е пристигнала да кара ски на Пампорово “, цъкаха с език клиентите от заведението, в което Вартан позираше. Мани незабавно им раздаде календари с короната и лентата си от състезанието. 

" Скъпа, горещо е край теб! Красива, стилна, секси - такива са арменските дами ", написаха по-смелите й фенове във Facebook. Те я нарекоха Снежната кралица с топло сърце и Манита Снегурочка.
                             

След като се снима с десетки почитатели и си спретна спонтанна фотосесия в паметни питейни заведения в комплекса, най-красивата омъжена българка отпраши с тузарския си джип към Пловдив, където не престават нейните работни задължения.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР