Секс труженичка в един от най-известните публични домове в Невада

...
Секс труженичка в един от най-известните публични домове в Невада
Коментари Харесай

Труженичка от най-известното секс ранчо в Невада разказа пикантерии от лукс бордея и стана прокурорка

Секс труженичка в един от най-известните обществени домове в Невада разкрива пикантни детайлности от специалността си.

28-годишната Мориган постъпила на работа в бордея, до момента в който била студентка в юридически лицей. Тя работила като жрица на любовта 1 година, а един път в границите на 1 седмица обслужила 35 клиента, написа в репортаж news.com.au.

Sheri's Ranch се счита за едно от най-известните заведения с съкровен профил в Невада - единственият американски щат, където проституцията е изцяло легализирана. Стопаните и служителките на такива " станции за утешения " са длъжни да съблюдават редица строги правила, по тази причина клиентите им могат да осъществят фантазиите си без да се притесняват от проблеми със закона.

" Моите първи клиенти станаха съпрузи от Канада. Те от дълго време желали да пробват секс тройка, само че ги серпантина нуждата да търсят момиче. Тогава те пристигнали при нас ", споделя Мориган. По-думите ѝ двойки постоянно идват в Sheri's, с цел да освежат връзките си. Като основател на това не постоянно е мъжът.

" При мен идваха и с цел да се лишат от непорочност, и с цел да погледаме дружно тв приемник. Орален, сложен и превозване на времето без секс бяха в почти равни пропорции ", прецизира някогашната жрица в обществения дом.
Работният ден продължавал тук приблизително по 12 часа, само че девойките трябвало да се намират на линия 24-часа в денонощието, даже през почивните дни, тъй като някои посетители непрекъснато желали срещи с едни и същи девойки. Преди излизането на промяна - наложителен медицински обзор с разбор на кръвта.

Записването за визити в Sheri's Ranch може да стане на формалния уебсайт. Тук може да се избере момиче и каква секс услуга ще се желае от служителката. Другият метод е обичайният. Мъжете идват в бара на ранчото и си поддържат връзка със секс труженичките, за по-добро взаимно опознаване, само че това не трябва да продължи повече от 10 минути.

Най-простият метод е, когато жриците на любовта, се строяват в една редица и посочват имената си, а клиентът избира една от тях и оповестява името ѝ на админа.

Мориган споделя, че всяка госпожица е имала свои професионални табу, които е казвала авансово на гостенина си. " Аз, да вземем за пример, в никакъв случай с никой не се целувах ", твърди тя. Ценоразписът на услугите също е самостоятелен и диалозите за заплатите в Sheri's са се считали за неприятен звук.

Неотдавна Мориган е получила лиценз за прокурор, откакто е сдала квалификационен изпит. " Аз постоянно съм застъпвала позицията за декриминализация на проституцията. И когато породи опция да получа опит в тази сфера въобще не мислех дълго, а си споделих - за какво не и започнах. В този миг таман се бях разделила с приятеля си. Сега не скърбя за нищо. Първо, в този момент сигурно зная, че съм била права във възгледите си. А, второ, всичко това беше потресаващо! "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР