Секс сцените в киното по традиция изригват в триумф на

...
Секс сцените в киното по традиция изригват в триумф на
Коментари Харесай

Супер секс ли? Само на кино!

Секс сцените в киното по традиция изригват в успех на интимните връзки. А в случай че основната героиня не е с точния сътрудник, минава към идващия. Но дали в живота всичко се случва по този начин, както го гледаме на екрана?  Ето образци за това по какъв начин се заблуждаваме, че красивите фрагменти от следващия филм могат да се получат едно към едно и в леглото ни. 
Нейното долни дрехи постоянно е като от витрина на „ Ла перла “. Да не приказваме за бримка на чорапа или за неизбръснати крайници или мишници.Във филмите любовна игра липсва – там всичко се случва доста бързо, тъй като продуцентът постоянно бди за времето, което изяжда бюджета. Така че единствено за няколко минути героите би трябвало да се настроят и възбудят – а онлайн никой не обича сходни маратони.    На екрана всички стенат в сексуален екстаз  - като по ноти, като реализатори в саундтрака. Няма смущаващи или компрометиращи изискаността звуци. В действителността е много по-драматично – изключително, когато във влагалището попадне въздух. Или, не дай, Боже, някой от сътрудниците да получи офанзива, която ще го принуди да изпусне стомашни газове.    Дамите в киното в никакъв случай нямат потребност от лубриканти – те са постоянно подготвени за подвизи и популярност като същински пионерки и комсомолки. Мачовците пък в никакъв случай не желаят презервативи – неслучайно Холивуд е толкоз гъсто обитаем.Във филмите двамата постоянно свършват по едно и също време – може би синхронният оргазъм е наложителен миг от подготовките?!В киното в никакъв случай няма секс играчки – не приказваме за порно филмите или за сбирката от вибратори на Саманта Джонс.На екрана всички се събличат елегантно и съблазнително. Коприната се свлича по раменете й, той обаче постоянно се освобождава от дънките отвън обсега на камерата. И никой не се спъва в гащи и крачоли,  нито пък споделя „ Момент “, с цел да разкопчае колана си или с цел да смъкна чорапите си.         
8. Първият секс във всеки сюжет постоянно е съвършен – очевидно, че във Фабриката за фантазии има указания и за това.  Излишно е да споделяме, че никой от нас не има вяра в тази машинация.   

9. Почти няма филм, в който към този момент изцяло задоволените основни или не до такава степен основни герои да се насочат към тоалетната след умопомрачителния в дует оргазъм. Както се знае, в действителността е таман противоположното – всеки гледа да се добере пръв до сакралното място. 

10. Сексът в киното съвсем в никакъв случай не е преустановяван от инцидентно разбудили се деца и кучета, на които им се пишка.

11. Пред камерите всички пози наподобяват супер комфортни. Дали пък не упражняват скрито художествена гимнастика?   

12. Сексът в киното постоянно е благополучен – няма комични и неловки обстановки, няма досада, единствено еуфория.  

 

     

 

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР