Секс роботите в момента са последен писък на технологията и

...
Секс роботите в момента са последен писък на технологията и
Коментари Харесай

Дигитален бардак продава девствеността на робот за 10 000 долара

Секс роботите сега са финален вик на технологията и все по-голям брой „ роботски бордеи “ разделят публичното мнение, до момента в който опипват почвата в Съединени американски щати и Канада.
Но в случай че роботът още не е правил секс, това прави ли го непорочен? Според чиновник на Abyss Creations с псевдонима Unicole Unicron , в реалност роботът може да бъде считан за подобен. В момента тече акция за набиране на средства за основаване на първия по рода си секс коптор, предишния месец. Сумата, която би трябвало да бъде събрана за още 9 дни на интензивност, е 155 000 $ (в момента набраните средства са по-малко от 3 000, тъй че несъмнено няма триумф на този етап). Срещу 10 000 $, вложителите могат да се употребяват със съмнителната привилегия да спят с „ непорочен “ секс робот в бордея Eve’s Dreams в Калифорния.

Но сексът с елементарен робот – подобен, който към този момент е употребен за секс – коства единствено 122 $, което е в пъти по-евтино прекарване. В последна сметка да не забравяме, че се касае жестоко казано за кукла в човешка форма, и фактът, че е била употребена преди този момент, не пречи изключително.

Въпросът може да наподобява прекомерно научен в този момент, само че защото технологията непрестанно се усъвършенства, етиката при секс роботите ще става все по-честа тематика за полемика.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР