Секретарят на Съвета по национална сигурност и отбрана Алексей Данилов

...
Секретарят на Съвета по национална сигурност и отбрана Алексей Данилов
Коментари Харесай

Украйна очаква не повече от още 4 масирани руски ракетни атаки

Секретарят на Съвета по национална сигурност и защита Алексей Данилов предвижда, че Русия има ракети за не повече от 3-4 огромни удара, заяви УНИАН. 

Досега Русия извърши серия от масирани ракетни обстрела, с цел да унищожи енергийната инфраструктура на Украйна. Стотици хиляди останаха без отопление и светлина през зимата, а Путин съобщи в петък, че това е ответен удар на украинските офанзиви по съветски обекти, в това число и по моста в анексирания през 2014 година Крим. 

" Секретарят на съвета акцентира, че украинската Противовъздушна отбрана унищожава 75-90% от съветските ракети ", споделя пресслужбата на съвета. Тази иформация се удостоверява и от украинското МО. 

Данилов твърди, че количеството на ракетното въоръжение на територията на Русия стремително понижава, поради което " съветските управляващи са принудени да желаят спомагателни доставки от целия свят ". Москва отхвърля недостига на ракети и не е съобщавала, че счита да приключи масираните обстрели, отбелязва БиБиСи. 

Данилов добави, че информацията, че Иран е дал балистични ракети на Русия, към този момент не се удостоверява. 

Човекът, който мощно е повлияял на Путин, че е  време " Русия да покаже мощта си, тъй като Западът е слаб, е милиардерът Юрий Ковалчук ", притежател на доста медии, вестници, соцални мрежи с прокремълска линия, в това число и на част от " Первый канал ", оповестява " Уолстрийт джърнъл ". 71-годишният милиардер се среща постоянно с президента. Източници на " Уолстрийт джърнъл " настояват, че Ковалчук има огромно въздействие върху политиката и чиновниците в Кремъл. 
 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР