Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви, че

...
Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви, че
Коментари Харесай

Русия: НАТО увеличава военното си присъствие по границите ни

Секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев съобщи, че НАТО усилва военното си наличие по границите на Русия , съобщи Ройтерс.
На заседание за ситуацията в северозападната част на Русия, Патрушев сподели: " Допълнителни закани се оформят от увеличението на силовия капацитет на НАТО наоколо до границите на Русия " . Според него " най-уязвими са пограничните територии на Калининградска и Псковска област и Република Карелия ".

Шефът на съветския Съвет за сигурност добави, че доставките от Запада на крилати ракети с огромен обхват “Сторм шадоу “ на Киев изцяло опонира на интернационалните правила за въоръжаване, съобщи ТАСС. Според Патрушев страните от НАТО не престават да доставят на Украйна повече от 600 типа оръжие и военна техника   “с цел удължение на военния спор, основаване на условия за проваляне на Русия “.

На извършеното в Сиктивкар заседание Патрушев означи, че Съединени американски щати и Англия организират осведомителна акция, чиято цел е да подкопае конституционните устои на Русия и да дестабилизира обстановката в страната.

Украинското разузнаване и диверсанти , както и интернационалните терористи се пробват да работят все по-активно на съветска територия, сподели още секретарят на съветския Съвет за сигурност. Той предизвести, че вследствие на това налице е сериозното увеличение на рисковете от " терористични актове, в това число потреблението на безпилотни летателни апарати “, както за сериозно значими и евентуално рискови обекти, по този начин и тук-там с огромни скупчвания на хора, „ в това число в обществено значими обекти ".

Убийствата на Даря Дугина и Владлен Татарски и взривяването на колата на Захар Прилепин са осъществени от Киев в съгласуваност със специфичните служби на Вашингтон, съобщи още Патрушев, съобщи Ройтерс. 

" Създавайки нови закани за националната сигурност на Русия, храненият от англосаксонците киевски неонацистки режим придвижи терористичните дейности на територията на нашата страна " , уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР