Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата

...
Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата
Коментари Харесай

Издигат Любо Ганев за президент на волейбола на 27 ноември

Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата за нов президент на централата на инициативния комитет, който желае огромни промени във волейбола, научи " 24 часа ".

На 27 ноември неговото име ще бъде оповестено. Именно събития, свързани с Ганев, форсираха активността на Инициативния комитет.

Миналата седмица неговите членове оповестиха, че с подписка желаят да провокират избирателен конгрес, с цел да настъпят промени и да се спре пропадането на този спорт. В комитета влизат 9 тима от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей и женският Марица.

От елита към настояванията на комитета не са се включили Монтана, Арда и първенецът Нефтохимик. Бунтовниците реагираха на анонса за общо заседание на федерацията, което ще се организира на 20 декември в Казанлък

На него ще се освобождават членове на управителния съвет и ще бъдат одобрявани нови. Сред първите се чака да е Ганев. Само член на управата може да се кандидатира за президент. Така вероятно изваждане на Ганев ще го лиши от опцията да се кандидатира. Затова и опозицията предприе незабавни дейности.

в. " 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР