Сегашните кметове на общини в региона около Смолянско се очаква

...
Сегашните кметове на общини в региона около Смолянско се очаква
Коментари Харесай

Управниците на Доспат, Мадан и Златоград пак в битката

Сегашните кметове на общини в района към Смолянско се чака да влязат в борби за следващ мандат, макар че към момента няма публично оповестени кандидатури. В община Доспат най-вероятно ГЕРБ ще застане зад настоящия кмет, предприемача инж. Елин Радев, за който това беше първо кметуване. В община Борино за нов мандат се обрисува да бъде повдигнат сегашният кмет от Движение за права и свободи Мустафа Караахмед.

Движение за права и свободи сигурно ще заложи още веднъж на Фахри Молайсенов в община Мадан и на Румен Пехливанов - в община Рудозем. В Златоград ГЕРБ най-вероятно ще гласоподава доверие за следващ път на дългогодишния си кмет Мирослав Янчев. Сегашният на община Девин Красимир Даскалов бе посочен още веднъж за поста на номинационното заседание на ГЕРБ в общината и се чака да бъде повдигнат публично за втори мандат.

В община Неделино за кметски избори се стяга сегашният кмет Боян Кехайов, който на предния избор бе самостоятелен, подсилен от Движение за права и свободи. И в община Баните за още един мандат ще се бори актуалният градоначалник Милен Белчев от ГЕРБ. Все още обаче няма изрично удостоверение за никой претендент от никоя партия и коалиция. Очаква се те да бъдат оповестени публично при започване на септември, споделят от локалните партийни централи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР