Сега Tesla продава версиите “Standard Range на своите Model S

...
Сега Tesla продава версиите “Standard Range на своите Model S
Коментари Харесай

Tesla намали цените на два свои модела

Сега Tesla продава версиите “Standard Range ” на своите Model S и Model X, като понижава началната цена и на двете транспортни средства с $10 000 за всеки, който е подготвен да направи компромис с дистанцията, което всяка кола може да измине, преди да се наложи да бъде презаредена. Стандартният модел X стартира от $88 490 против $98 490 за идващия модел, до момента в който общоприетият модел S стартира от $78 490 против $88 490. 

Основният компромис с тези модели е техният обсег. Версията Standard Range на Model X изброява подобен обсег от 269 благи, понижение със 79 благи, до момента в който изданието Standard Range на Model S има подобен обсег от 320 благи. Моделите от общоприетия диапазон също имат малко по-бавни ускорения 0-60 и по-ниска пикова мощ.
-->
Преди това Tesla оферираше общоприети версии на Model S и X, само че ги спря през 2019 година Сега компанията ги връща на фона на интервал на понижаване на цените в своята гама, което също се отрази на по-достъпните модели на всеобщия пазар Model 3 и Model Y коли. 

Не е ясно дали новите коли от по-нисък клас Model X и Model S имат физически по-малки акумулатори или потенциалът им е софтуерно заключен (повишавайки опцията купувачите да могат да платят, с цел да отключат потенциала си след покупка). Но един коментатор на Electrek показва, че изброените тегла на двата модела от общоприетата гама са същите като техните по-скъпи сътрудници, което допуска минимални разлики в хардуера.

Моделите S и X се отличават с това, че са най-старите коли в актуалната гама на Tesla, като S беше показан преди повече от десетилетие през 2012 година, а X беше пуснат на пазара през 2015 година Уебсайтът на Tesla оповестява, че както Model S Standard Range, по този начин и Model X Standard Range ще се доставят от септември в Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР