Сега ще трябва да търсим най-вече диалог, защото най-важно е

...
Сега ще трябва да търсим най-вече диалог, защото най-важно е
Коментари Харесай

Владислав Панев каза как се убеждават депутати. Пари или идеи

„ Сега ще би трябвало да търсим най-много разговор, тъй като най-важно е да забележим какви решения можем да реализираме в границите на идващите няколко месеца, изключително за приходите на хората и отбраната от инфлацията ”. Това съобщи в изявление за Нова тв Владислав Панев, съпредседател на „ Зелено придвижване ”, народен представител от „ Демократична България ”, зам.-председател на ПГ на Демократична България.

Той прикани всички политически сили да седнат на масата за договаряния. По отношение на думите на премиера Кирил Петков, че ще продължи да се среща с обособени депутати и да ги убеждава в това да поддържат държавното управление, депутатът от Демократична България съобщи, че щом не могат да споделят с водача на една партия, ще приказват с обособени народни представители от нея.

На въпрос по какъв начин се убеждава един народен представител – с пари или с хрумвания, зам.-председателят на ПГ на Демократична България отговори, че няма опит в този бизнес. „ Сложно е. Тепърва ще се учим на това ноу-хау, въпреки че превръщането му в процедура не е най-хубавата концепция на света ”, добави той.  

Според Владислав Панев пенсиите могат да бъдат увеличени даже огромният бюджет да не бъде обновен, само че други ограничения, планувани да се оправят с шока от високата инфлация, която, по думите му, е вносна, няма да бъдат признати. Това са по-ниският Данък добавена стойност за комуналните услуги – парно, вода, газ, нулев Данък добавена стойност за хляба, 25-те стотинки отстъпка за литър гориво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР