Сега e изключително важно да се мобилизираме като общество и

...
Сега e изключително важно да се мобилизираме като общество и
Коментари Харесай

Д. Атанасова: Да останем на власт е отговорност

Сега e извънредно значимо да се активизираме като общество и нация. ГЕРБ и Борисов не е скъперник за политическото си оцеляване. Доказали сме, че мандатът и властта не е самоцел. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Българска национална телевизия.

По думите й да останеш на власт в тази обстановка е отговорност. " Кой ще одобри бюджета ", попита тя и разясни, че стопански България в този момент стои устойчиво, а това се дължи на обстоятелството, че бизнесът е подсилен от страната.

Според нея се взимат най-адекватните ограничения, както на централно, по този начин и на районно равнище.

Тя отхвърли изказванията на соцлидерката Корнелия Нинова, че ГЕРБ и Борисов просто желаят да запазят властта. " Да се разяснява политическо оцеляване е тотално недопустимо. Не може и дума да става ",каза тя и подсети, че Борисов към този момент е декларирал, че поради измененията в Конституцията би дал оставка. Атанасова посочи, че Българска социалистическа партия имат късмет да гласоподават за  Велико народно събрание и по този начин Борисов да си тръгне.

" Много е елементарно от телевизионните студията да се дават оценки. На  терен е друго, също и когато не носиш отговорност. ", сподели Атанасова и укори Нинова и Българска социалистическа партия в липса на заинтересуваност последните 4 години.

По думите й през месец март и април България била на първите места по справяне с ковид. Спазвали сме дисциплината и всички ограничения. От пролетта до момента обаче се трансформирали много неща, в това число тотално отказване на коронавирусната зараза.

" Сега сега е извънредно значимо да се активизираме като общество. Не е значимо да се следват тематиките и тезите на ръководещите. Като общество да се активизираме, тъй като нашите лекари, нашите учители - те не устоят. Нашите лечебни заведения не устоят на натоварването. Няма никакво значение кой ръководи ", сподели Атанасова.

" По думите й, изборите по този начин или другояче ще дойдат през март. Ако тази коронавирусна зараза продължи, в случай че продължи ужасната статистика за изгубили животи българи, кой ще се оправи и по какъв начин ще се оправи, в случай че загубим болшинството от лекарите, учителите, това са стълбовете на едно общество. Трябва да сме единни като нация и да сме виновни към себе си и обществото ", добави депутатът от ГЕРБ.

Тя е безапелационна, че ГЕРБ ще завоюва изборите, тъй като е извършил обещанията си към гласоподавателите. Снощното нахлуване против офиса на ГЕРБ било грозно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР