Седмият сезон на риалити предаването Фермата“ – Време за пробуждане“

...
Седмият сезон на риалити предаването Фермата“ – Време за пробуждане“
Коментари Харесай

Хепи Ванче изплю камъчето за Фермата

Седмият сезон на риалити предаването „ Фермата “ – „ Време за събуждане “ навлиза в решителен стадий. Сблъсъкът на разбирания за живота и връзките сред хората предизвикат личностни спорове, както и разделяне на лагери сред участниците. Миналогодишният победител Ваня Илиева – Хепи Ванче, разяснява събитията по този начин: „ И ми е доста мъчително, че тези хора се разделиха по този метод “.

Пътешественичката споделя, че и във „ Фермата 6 “ е имало участници, които не са се харесвали един различен, само че не се е стигнало до крайности като разделяне на враждуващи лагери.

Въпреки че не е почитател на тактиките, Хепи Ванче е на мнение, че всеки самичък взема решение по какъв начин да играе. Но не би трябвало тактиката да включва личностни нападки и обиди. „ Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекомерно доста в персоналното пространство на другия “, прибавя още тя.

В обществената мрежа Инстаграм Ваня отделя време всяка седмица да разяснява протичащото се във формата, както и да дава отговор на въпросите на своите почитатели.

Заявява, че съгласно нейните наблюдения във „ Фермата 7 “ има доста забавни участници, само че има и такива, които „ изобщо и не разбираш, че са вътре, и каква им е задачата “.

За свои любимци в сегашния сезон тя уточни четири имена – Лора, Любо, Пламен и Кирил, като се стимулира по този начин: „ Много одобрявам Лорчето, тъй като мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и считам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен демонстрира, също по някакъв метод не ми е станал противен. Харесва ми – той е един подобен спокоен, балансиран. Много готино, умерено приказва. Мисля, че и Киро е доста забавна персона вътре “.

Във „ Фермата “ се появи и сантиментална сюжетна линия. Има ли място любовта в предаване за обичаи и полезности – този въпрос разедини почитателите на формата.

По тази тематика Ваня споделя от персонален опит, че „ сюжет няма “, тъй като „ Няма по какъв начин да направиш сюжет за нещо такова. Ти може да имаш някакви предположения… Те имат някакви упования, обаче нищо не е по сюжет “.

Коментира още, че развиването на любовни взаимоотношения, макар камерите, е нещо обикновено: „ И там, както споделям, страстите и динамичността са на толкоз по-интензивно равнище, че там за един ден могат да се случат толкоз доста неща, колкото на открито за една седмица. И в последна сметка ти си изолиран. Това са млади, красиви хора, изцяло обикновено е да се случват тези неща “.

Съветите, които Ваня дава на останалите участници, са два: „ Тази страст да я изживеят в действителност на макс, да спрат да се карат, да спрат да търсят под вола теле за безспорни нелепости, да се заяждат. Наистина, както песента с лимоните, да намират позитивното нещо. И второ, като вървят на тази сцена, да вземат да вървят с хъс на нея “.

Самата тя доста се е страхувала от арената предходната година, само че колкото по-често се е изправяла на дуели, толкоз повече е осъзнала, че арената я прави по-силна: „ Тази сцена те връща назад в играта! “.

Любопитен въпрос е дали някой от актуалните участници ще успее да усъвършенства или най-малко да изравни върха на Ваня – да в профил 4-ма от съфермерите си. По тази тематика тя споделя, че й е добре да е рекордьорка и се надява това да не се случи. Но изравняването на това достижение е изцяло допустимо, тъй като тази седмица Ваня от сегашния сезон е на трети двубой – нещо, което водещият и продуцент Андрей Арнаудов неотдавна дефинира като „ дежа вю “.

Миналогодишата победителка показа, че е възхитена от силата на отец Кирил и неговите религиозни беседи, както и от обичаите, които показват участниците във формата.

На въпроса „ Ако през днешния ден снимахме визитката ти за „ Фермата “, какво би споделила за себе си? “ Хепи Ванче дава отговор следното: „ Много забавен въпрос. Същото, допускам. Само че тогава, може би, нямаше да разясня този господин,  дето ми е разрушил сърцето… “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР