Седмицата започва чудесно за зодиите. Една от тях ще се

...
Седмицата започва чудесно за зодиите. Една от тях ще се
Коментари Харесай

Една зодия се къпе в любов, друга – в пари

Седмицата стартира отлично за зодиите. Една от тях ще се радва на любовни самопризнания, друга ще попълни банковата си сметка. Мъжете от един воден знак ще срещнат своята родна душа, а дамите от различен ще извършат велики каузи.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 19 юни 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Радвайте се на шанса си и на колегата, който (която) е подготвен да извърши всичките ви стремежи! Ако в този ден поработите над себе си и своите дефекти, скоро трудът ви ще бъде заплатен и то обилно. Добре е дамите да отидат на екскурзия с другари.

ТЕЛЕЦ - Днес сте за завиждане, тъй като денят е добър за вас във всякакво отношение. Ще се радвате на любовни самопризнания и креативно ентусиазъм. Околните ще ви ценят, сътрудникът ще ви обича. Ще извършва желанията ви. Любовните завършения може да прераснат в нещо по-сериозно.

БЛИЗНАЦИ - За фамилните този ден ще е много плевел. Ще би трябвало да отделят повече внимание на децата си и най-много на техните здравословни или информационни проблеми. Добре е и да помислите по какъв начин да понижат тежестта си, в случай че е наднормено и по какъв начин да покачат имунитета си.

РАК - Семейните дами в този ден няма да се усещат в свои води. Ще плуват като че ли против течението. Възможни са проблеми с брачния сътрудник. За да ги преодолеете, бъдете тактични! Здравето ви ще е положително, само че в случай че имате хронични болести, би трябвало да се пазите.

ЛЪВ - Денят е сполучлив, в банковата ви сметка може да влязат нови приходи. Има възможност да спечелите положителни пари от договорка. Успехите обаче не би трябвало да ви главозамайват! Бъдете великодушни и не отхвърляйте помощ! Мъжете да внимават с опорно-двигателния уред!

ДЕВА – Общуването е прелестно и мечтано, изключително във виртуалното пространство. Може да се стигне до любовна среща, само че мъжете да внимават, тъй като има възможност да попаднат в мрежите на подли използвачки! Дамите може да станат жертва на лекарска неточност.

ВЕЗНИ - Това е магичен ден за вас. Изпълнени сте с сила и вяра. Сега нескрито излизат тайните източници на знанията. С медитация може да разберете предишното си и да смалите товара на кармичния си дълг. Пийте повече течности! Желателно е преди хранене да има в чашата ви чай.

СКОРПИОН - Мъжете от този знак може да срещнат своята сродна душа, само че да не схванат знаците на ориста, а в този момент е денят, в който би трябвало да завоювате своето благополучие. Нужна ви е увереност. Обърнете внимание на здравословното си положение! Възможно е да се обострят някои болести.

СТРЕЛЕЦ - Пред вас се откриват прелестни вероятности, както в бизнеса, по този начин и в персоналния ви живот, само че може да съсипете всичко поради колебливост или от боязън да поемете отговорност. Инертността е противопоказна. Бъдете инициативни и дръзки! Не пестете комплиментите и ласките!

КОЗИРОГ - Пазете се от любопитни съседи и интриганти! Пазете хората, на които държите и достойнството им! Докато се радостните с другари, някой може да се опита да ви навреди. Не прекалявайте с алкохола! Не вярвайте на пикантните злословия! Доверете се на индивида, който обичате!

ВОДОЛЕЙ - Имате шансове без да си давате напън, да осъществите своите проекти и цели. Не би трябвало обаче да обещавате нещо, което не може да извършите или да се хвалите с неща, за които нямате заслуги, тъй като ще се срамувате. Добре е да носите седеф, защото ви работи успокояващо.  

РИБИ - Време е за велики каузи. Сега е моментът да сложите началото на това, което сте възнамерявали. Благоприятен е денят за първа копка на нов дом или за ремонт. Ако сте се скарали с родственици или другари, е време да заровите томахавките. Примирието ще върне хармонията в дома и душата ви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР