Седмицата на успешните хора започва с уикенда. Какво правите обичайно през

...
Седмицата на успешните хора започва с уикенда.
Какво правите обичайно през
Коментари Харесай

Какво да направим през уикенда, за да е по-добра седмицата ни?

Седмицата на сполучливите хора стартира с уикенда.

Какво вършиме всекидневно през почивните дни? Релаксирате, виждате се с другари и оставяте отговорностите за делника нали? Този вид, въпреки и изкушаващ, не е измежду най-хубавите.

Най-често дилемите, които сме отлагали до този миг, се натрупват за най-неудобния миг през седмицата, когато сме затрупани с работа. Но в случай че организираме всичко нужно през уикенда, ще имаме в пъти по-ползотворни делнични дни.

Вижте какво да извършите, с цел да оптимизирате оптимално работната седмица.

Направете си бюджет

Ако авансово организирате финансите си, ще знаете с какъв брой разполагате и най-оптимално можете да прецените в какво да инвестирате всичките си пари. Това ще ви даде добра основа за цялата седмица, която да следвате, и ще сте сигурни, че няма да прекалите с покупките.

Организирайте си дрешника

… Или хладилника, или шкафа за долни дрехи, или което и да е друго, което ползвате постоянно. Така всякога, като отворите шкафа или отделението, ще виждате, че сте сложили нещата си в ред, а това подсъзнателно ни въздейства. Дори и хората, които обичат бъркотията, съгласно изследванията, се усещат по-продуктивни, когато видят, че нещо им е добре подредено и проведено. Тогава усещаме, че направляваме протичащото се към нас и това се отразява на цялото ни самочувствие.

 Какво да създадем през уикенда, с цел да е по-добра седмицата ни?

Направете си проекти за след работа

Дори да си уговорите единствено една-две срещи с другари за след 17 часа, отново ще постигнете стремежи резултат – ще имате нещо, което да чакате с неспокойствие. Това ще ви прави по-мотивирани на работното място, с цел да сте сигурни, че проектите ви ще се осъществят.

Тренирайте

Всички сме чували извинението “ще стартира да упражнявам от понеделник ”, единствено дето постоянно се случва, че го отлагаме за идващия понеделник. Затова започнете от неделя – това ще ви направи доста по-мотивирани да продължите да упражнявате и през работната седмица.

 Какво да създадем през уикенда, с цел да е по-добра седмицата ни?

Направете си мини спа вкъщи

Нали не мислехте, че всичко от този лист ще бъде единствено задания, които другояче не бихте желали да извършите? Не, несъмнено. През уикенда е значимо да си починем, с цел да съберем сила за седмицата. А спа деня у вас е съвършеният метод да го извършите. След него освен ще сте отпочинали, само че и ще сте се погрижили за външния си тип, което може да е доста мотивиращо.

Чувствате се добре и изглеждате добре – противоположното също работи. С подготвен маникюр и чиста кожа ще се чувствате подготвени да покорите света.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР