Седмица преди изборите на 4 април онкохирургът проф. Григор Горчев,

...
Седмица преди изборите на 4 април онкохирургът проф. Григор Горчев,
Коментари Харесай

Лични интервюта преди вота: Проф. Григор Горчев за баланса между работата и семейството

Седмица преди изборите на 4 април онкохирургът проф. Григор Горчев, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен, и брачната половинка му Зорница описаха за салдото сред работата и фамилията.

Проф. Горчев показа и че персонално министър председателят Бойко Борисов му се е обадил да го предложения да е част от листата.

" Мисля, че имам опит, с който мога да оказа помощ на обществото, по тази причина отговорих позитивно на това предложение ", споделя онкохирургът.

Съпругата му Зорница разкри, че точно грижата за пациентите и отдадеността му на работата са били едни от аргументите да го обикне.

А проф. Горчев показа, че възпитанието на жена му го кара да се влюби в нея и по този начин 11 години в брака им да няма кавги.

„ Всичко е безпрепятствено в персоналния ни живот, тя се разсънва всеки ден с усмивка. И мен по този начин са ме възпитали да съм постоянно положителен към живота “, споделя проф. Горчев.

Той е 24 часа разполагаем в работата си, а да се откъсне от всичко му оказват помощ децата и рисковите спортове.

Проф. Горчев описа и че в миналото е имал предложение да замине за Съединени американски щати, само че е избрал България. Съпругата му пък изясни, че за нея това е бил повратен миг.

„ Щях да го вървя след на всички места, само че за мен беше много прочувствено, тъй като и двамата сме привързани към фамилията и корена си и се веселя, че останахме в Плевен “, споделя Зорница.

Вижте целия диалог във видеото.

През миналите седмици пред вас застанаха представители на първите 8 партии и обединения съгласно проучването на " Алфа рисърч ", извършено сред 26 февруари и 1 март измежду 1013 пълнолетни жители по метода на директното изявление и финансирано от Агенцията и bTV. Днес мой посетител е онкохирургът проф. Григор Горчев, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен. Той е тук със своята брачна половинка Зорница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР