Седмица на професионалното образование организира областният управител на Хасково Станислав

...
Седмица на професионалното образование организира областният управител на Хасково Станислав
Коментари Харесай

Седмица на професионалното образование прави губернаторът

Седмица на професионалното обучение провежда регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев. Тя ще се реализира със съдействието на началника на Регионалното ръководство на образованието Христина Боева от 23 до 27 април.

За първи път в региона ще има показване на професионалните гимназии и на водещите компании от района. Ще има ревю на образователните заведения, специалностите и индустриалните предприятия пред възпитаници, родители, учител. Ще се организират всеки следобяд мултимедийни презентации на компаниите и директни съвещания с представителите на действителния бранш.

Седмицата на професионалното обучение ще бъде публично открита в понеделник от 13 часа във фоайето на регионална администрация- Хасково. Всеки ден от 10 до 18 часа на представителните щандове на гимназиите и компаниите ще дават информация, съвещания и рекомендации за възпитаници и родители.
В седмицата ще вземат участие гимназия “Проф.д-р Асен Златаров “ от Димитровград, “Цар Иван Асен II “  и “Стойчо и Кица Марчеви “ в Хасково. Ще се включат още „ Никола Вапцаров “, “Райна Княгиня “, „ Александър Паскалев “, “Атанас Буров “ и “Стефан Караджа “ от регионалния град.

Съпътстващите прояви са всеки ден от 14 часа. Ще има презентации на фирмите-партньори в зала „ Марица “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР