Седемте победители от играта на Kaufland Card получиха своите нови

...
Седемте победители от играта на Kaufland Card получиха своите нови
Коментари Харесай

Най-много нови коли карат в Централна България

Седемте спечелили от играта на Kaufland Card получиха своите нови VW Taigo
Всички седем спечелили от играта на Kaufland Card към този момент получиха своите чисто нови коли VW Taigo. Най-много са спечелилите от градове в Централна България – по една кола отпътува за Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Плевен. Останалите са от София, Разград и Бургас.

В продължение на 2 месеца всички, записали своята Kaufland Card, имаха шанса да завоюват от играта на най-голямата верига хипермаркети у нас и да получат персонално ключовете за своя нов автомобил от Ялчин Джем – основен търговски шеф на компанията и член на борда на шефовете. Победителите бяха изтеглени от самостоятелен профилиран програмен продукт в Централата на компанията в Германия.

„ В Kaufland България непрестанно се стремим към това да развиваме и подобряваме услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Картата за лоялни клиенти – Kaufland Card, която представихме на клиентите си едвам преди няколко месеца, към този момент жъне голям триумф, защото тя е безспорното олицетворение на това, че ние желаеме да даваме повече добавена стойност към извършването на покупки. Повече от 1 милион българи записаха своята карта в рамките единствено на първия месец, което бележи самобитен връх в Групата на веригата в Европа “, разяснява Ялчин Джем.

Всяка седмица притежателите на цифрова или физическа карта Kaufland Card имат достъп до извънредни оферти с огромни отстъпки. Част от тях беше и партньорството на Kaufland България с китайския софтуерен бранд Xiaomi, което даде опция на клиентите да се снабдят с „ интелигентен “ апарат за дома.

Всички седмични оферти се разгласяват на уеб страницата на хипермаркетите:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР