Седемкратната шампионка на “Уимбълдън Серина Уилямс бе глобена от организаторите

...
Седемкратната шампионка на “Уимбълдън Серина Уилямс бе глобена от организаторите
Коментари Харесай

Серина изгоря с 10 000 долара заради трева

Седемкратната шампионка на “Уимбълдън ” Серина Уилямс бе санкционирана от уредниците на най-стария и влиятелен шампионат от Големия шлем. Бившата номер 1 в света беше глобена с 10 000 $ за нанесени вреди по тревното покритие на един от кортовете. На 30 юни, ден преди формалния старт на шампионата, по време на една от тренировките си преди старта на конкуренцията, Серина се ядосала поради свое погрешно отиграване и блъснала мощно ракетата си в земята. Това нейно деяние довело до увреждане на “свещената трева ”, която въпреки всичко била възобновена за началото на мачовете там. Проблемът е, че при нея това се е оказало рецидив. Снимки демонстрират, че два дни по-рано тя направила сходно нарушаване и на корт номер 15.
Още двама тенисисти отнесоха санкции в Лондон. Фабио Фонини бе осъден с 3000 $, откакто изрази бурно гнева си в дуела против Тенис Сандгрен от третия кръг и пожела в комплекса “да избухне бомба ”. “Честно ли е да се играе тук? Проклети англичани, в действителност. Надявам се в този клуб да избухне бомба ”, сподели той в петия гейм на втория сет, а микрофоните уловиха думите му.
Скандалният австралиец Ник Кириос пък бе санкциониран с общо 8 000 лири за разнообразни нелоялен прояви по време на мачовете от първия и втория кръг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР