Седемдесет и пет годишнината от създаването на Организацията на обединените

...
Седемдесет и пет годишнината от създаването на Организацията на обединените
Коментари Харесай

Желязков, Захариева и Сакскобургготски валидираха пощенска марка за ООН

Седемдесет и пет годишнината от основаването на Организацията на обединените народи и 65 години от участието на България в нея бяха маркирани с стартиране в приложимост на пощенско-филателно издание. Печатът бе подложен от министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и почетния ръководител на Съюза на българските филателисти Симеон Сакскобургготски.

България е деен член на две от най-влиятелните организации към Организация на обединените нации - Международният съюз по далекосъобщения и Всемирният пощенски съюз, са подчертали по време на церемонията министрите Росен Желязков и Екатерина Захариева. "Пощенските марки са прозорец към историята и към протичащото се към нас ", е споделил още министър Желязков. Той е показал, че юбилейното издание пресъздава посланието за индивида като най-висша полезност за Организацията на обеднените народи.

Валидирането на пощенската марка бе част от тържествена гала с присъединяване на представители на Дипломатическия корпус, Външно министерство и УНИЦЕФ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР