АМАНДА Холдън изглеждаше абсолютно невероятно, докато позираше в дантелена бяла

...
АМАНДА Холдън изглеждаше абсолютно невероятно, докато позираше в дантелена бяла
Коментари Харесай

Аманда Холдън изглежда невероятно, докато е без бельо в дръзка разкроена бяла рокля за предстоящото шоу за запознанства в Netflix

АМАНДА Холдън изглеждаше безусловно необикновено, до момента в който позираше в дантелена бяла рокля. 

Зарязвайки бельото си, Аманда театралничи до стената в дълга до земята рокля с дръзки отрязъци, разкриващи кожата й изпод.

С деликатно позиционирани елементи, които резервират главните й неща покрити, Аманда даде задушлив взор на камерата, до момента в който показва невероятната си фигура. 

В момента звездата е в разгара на фотосите на ново шоу на Netflix, което дава обещание да бъде едно от най-драматичните, правени в миналото, защото се концентрира върху излъгани съпрузи. 

Говорейки по-рано за плана по Heart Radio с нейния съ-водещ Джейми Теакстън през май, Аманда сподели, че това е „ сбъдната фантазия “. 

„ Аз съм хазаин на шоу за обич и връзки – не споделяме запознанства, тъй като не е шоу за запознанства – за Netflix “, изясни тя. 

„ Искам да кажа, явно Netflix, просто си казваш „ уау! “ И тогава този род е нещо, което постоянно, постоянно съм желала да върша “, добави Аманда. 

„ Харесва ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР