SEAT разкри подробности за версията 2021 година на Ibiza, за която

...
SEAT разкри подробности за версията 2021
година на Ibiza, за която
Коментари Харесай

Това е SEAT Ibiza 2021

SEAT разкри детайлности за версията 2021 година на Ibiza, за която от испанската компания споделят, че надгражда доказалият се на пазара модел с обновен дизайн, нови софтуерни решения и още по-високо равнище на сигурност.

Подобно на , SEAT Ibiza 2021, в стандартното съоръжение на който вече фигурира диодно осъществяване на осветителната система, получава изцяло ново предно табло с нова като концепция средна подпора за интегрираната инфо-комуникационна и мултимедийна система, нов многофункционален ергономичен волан, нови въздушни отвори с подсветка и други.

Обновената SEAT Ibiza дебютира и с актуални решения във връзка с системите за свързаност, включително Wireless Full Link са безжично синхронизиране на мобилен телефон посредством Android Auto и Apple CarPlay, мобилно приложение SEAT CONNECT и други.

Системите за повишение на активната безопасност са развити с наличието на системата за полуавтономно управление Travel Assist, надграждайки Lane Assist, Side Assist, системата за различаване на пътните знаци, автоматизираните фарове, паркинг асистента и други.



По отношение на задвижващите елементи, обновената Ibiza, която дебютира след почти 6 000 000 осъществени представителя на модела, идва в 6 мощностни версии на бензинови и CNG мотори, като диапазонът тук е от 80 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР