Seat отбелязва 40-ата годишнина на Ibiza с пускането на лимитирана

...
Seat отбелязва 40-ата годишнина на Ibiza с пускането на лимитирана
Коментари Харесай

Seat чества 40-тата годишнина на Ibiza със специална версия

Seat отбелязва 40-ата годишнина на Ibiza с стартирането на лимитирана серия, наречена Seat Ibiza FR Anniversary Edition. Именуван на известния испански ваканционен остров, Ibiza е с основно значение в историята на Seat, с над шест милиона продадени бройки в пет генерации от пазарния дебют през 1984 година, преди придобиването на компанията от Volkswagen. Първото потомство Ibiza съставлява значим стадий за марката, защото е първият автомобил, създаден независимо без поддръжката на Fiat. Забележително е, че планът Ibiza включва съдействие с известни сътрудници като Джорджето Джуджаро за външния дизайн, Karmann за интериорния дизайн и Porsche за задвижващия елемент. По това време са основани и неповторими разновидности като Ibiza кабриолет и модел с два мотора.

 Seat празнува 40-тата годишнина на Ibiza със специфична версия - 2

В допълнение към показания по-рано Seat Ibiza Style Edition през януари 2024 година ще бъде пуснат нов извънреден специфичен модел, основан на известната линия на съоръжение FR. Seat Ibiza FR " Anniversary Edition " може да се похвали с нови характерности, в това число неповторима цветова алтернатива, извънредни алуминиеви джанти и отличителни дизайнерски детайли. Екстериорният дизайн е емфатичен от цвета на каросерията Graphene Grey, 18-цоловите алуминиеви джанти Cosmo Grey и лазерно гравираното лого Anniversary Limited Edition на В-колоната.

 Seat празнува 40-тата годишнина на Ibiza със специфична версия - 3

В интериора клиентите могат да изберат текстилни спортни седалки. Ексклузивно за този специфичен модел е новата матова тъмна алуминиева повърхнина на вратите и централната подпора, както и лазерно гравираното лого Anniversary Limited Edition на прага на вратата. Seat Ibiza FR " Anniversary Edition " ще се предлага от края на февруари. Подробности за цените към момента не са оповестени.

 Seat празнува 40-тата годишнина на Ibiza със специфична версия - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР