СДВР разпространи видео, което показва записи на брутални катастрофи, причинени

...
СДВР разпространи видео, което показва записи на брутални катастрофи, причинени
Коментари Харесай

СДВР разпространи брутално ВИДЕО със зловещи катастрофи

СДВР популяризира видео, което демонстрира записи на брутални произшествия, породени от висока скорост. " Пътна полиция " подхваща серия от превантивни ограничения в границите на акция „ Лято “ от 19 юни до 15 септември, а задачата е повишение пътната сигурност на летовниците и директно преминаващите през страната, за улеснение на трафика по главните пътни артерии към курортите и граничните пунктове.

Планирани са действия за засилен надзор на пътното придвижване, непрестанно актуализиране на информацията за зародили усложнения по сектори със засилен трафик и на входно-изходните артерии на обитаемоте места по натоварените направления.

Полицията приканва водачите през летния сезон да се движат с нараснало внимание, да са отпочинали преди пътешестване, да се отнасят с отговорност към шофирането, да помнят, че не са сами на пътя и че от държанието им зависи освен техният, само че и животът на останалите участници в придвижването по пътищата.

" Истина е, че спазването на скоростта удължава, само че с малко времето на пътешестване, по-ниската скорост подсигурява понижен риск от настъпване на ПТП, в обособени сектори оптималната ограничаваща скорост може да се окаже несъответствуваща за момента – постоянно времето е изменчиво, пътните настилки са мокри, а тук-там – наводнени ", написа на facebook страницата на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Като родител бъди праволинеен и не разрешавай или предоставяй ръководството на МПС на децата си, в случай че те още не са придобили дееспособност. Много родители са изгубили синове и дъщери поради това, че не са се намесили в точния момент ", молят Министерство на вътрешните работи чиновниците и насочат редица рекомендации към участниците в придвижването.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР