Сдвоява се за истинско стерео 300W, водоустойчива по IPX6 и

...
Сдвоява се за истинско стерео 300W, водоустойчива по IPX6 и
Коментари Харесай

SOUNARC K1 - мощна караоке колонка 150W с два микрофона

Сдвоява се за същинско стерео 300W, водоустойчива по IPX6 и със светлинни резултати

Светещата колонка SOUNARC K1 дава обещание вълнуващо караоке празненство

Музикалното празненство в никакъв случай не е било по-достъпно развлечение. И това се случва, с помощта на портативните аудио колонки, които стават все по-мощни и качествени, а цените им са по джоба на всеобщия консуматор. Днес представяме още един трогателен артикул в тази категория.

Компактна, мощна, водоустойчива – такава е портативната колонка, която се предлага сега на извънредно преференциална цена от €99 след ваучър за отстъпка NNNESSUK1 в световния онлайн магазин Geekbuying, освен това с безвъзмездна доставка от европейски склад. Този аудио артикул несъмнено заслужава внимание.

Две колонки SOUNARC K1 основават необикновено стерео шоу 300W

Въпреки дребните си размери, 350х105х183 мм, и тегло от единствено 3,2 кг, караоке колонката е много мощна – излъчва цели 150W първокласен стерео тон. А когато бъде сдвоена с още една, ще получите необикновено 300W аудио преживяване. Едва ли се нуждаете от повече и за най-шумното празненство.

употребява динамична 2.2 аудио система с два басови представителя по 78 мм и два средно- и високочестотни по 52 мм. Колонката приема аудио безжично през Bluetooth 5.0, от USB устройство, SD карта или по кабел от общоприет 3,5 мм AUХ порт. Съвместима е безжично с известни устройства като смарт телефони, таблети и преносими компютри.

Колонката SOUNARC K1 е компактна, лека и елементарно портативна

Силен акцент са караоке опциите на портативната колонка. Можете да свържете към нея безжично два микрофона, както и още един по кабел, а също и съвместима китара. Караоке празненството е обезпечено с тези варианти – запалянковците имат всичко належащо да развихрят своя гений, още повече, че колонката се доставя в комплект с два безжични микрофона.

се нарежда и като отличен инструмент за стрийминг, т.е. можете да започнете кариерата си на музикален инфлуенсър и да споделяте творчеството си с голямата публика на обществените мрежи.

Стриймингът е едно от типичните приложения на SOUNARC K1, наред с караоке

Освен мощна, тази аудио колонка е и много издръжлива. Ако я пуснете с 50% мощ на звука, очаквайте да ви забавлява в продължение на 18 часа, съгласно производителя. При караоке това време понижава до 8 часа, което също е удивително достижение, с помощта на издръжливата батерия с потенциал 18000 мАч.

е и много атрактивна. Колонката поддържа три режима на светлинни резултати, които безусловно танцуват с музиката. Освен това е водоустойчива по стандарта IPX6. В допълнение, портативният високоговорител може да се употребява като банка за зареждане на смарт телефон.

Преносимата колонка SOUNARC K1 може да се употребява и като банка за зареждане на смарт телефон

Колонката е елементарно портативна, защото разполага с комфортна ръкохватка, а тежестта от към 3,2 кг няма да затрудни никого. Управлението на представителя е обикновено – от сензорните бутони под дръжката или с отдалечено. Колонката се зарежда през общоприет Type-C порт 5V/3A. В комплекта влизат захранващ кабел, AUX кабел, дистанционно управление, два безжични микрофона, торбичка за носене и документи.

SOUNARC K1 се доставя в комплект с два безжични микрофона и отдалечено

Можете да купите портативната колонка тук: – на цена от €99 след ваучър за отстъпка NNNESSUK1 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР