СДС-Варна се включи в поклонението пред жертвите на комунистическия режим

...
СДС-Варна се включи в поклонението пред жертвите на комунистическия режим
Коментари Харесай

СДС-Варна се включи в поклонението пред жертвите на комунизма в лагера на смъртта в Лове

СДС-Варна се включи в поклонението пред жертвите на комунистическия режим в лагера на гибелта в Ловеч.

За поредна година сините почитат починалите от мракобесния режим, който без съд и присъда е лишил живота на хиляди българи.



Варненските седесари станаха част от годишното шествие, което стартира в 10:30 ч. от централния площад в Ловеч.

Поклон пред жертвите и респект отдадоха регионалният ръководител Коста Владимиров, Иванка Атанасова, Георги Спасов, Юрий Колев, Христофор Христов, Бистра Спасова, Ваня Аврамова и последователи на синята концепция от Варна и региона.

Присъства и евродепутатът Александър Йорданов и част от управлението на Съюз на демократичните сили, регионалният предедател на Съюз на демократичните сили Ловеч Георги Митев и Корнелия Маринова, някогашен кмет на града.



След като се поклониха пред паметната плоча на някогашната каменна кариера край града, където е бил лагера, седесарите се включиха в самодейността на Съюз на демократичните сили -Горна Оряховица в засаждането на Гора на паметта, като засадиха млади фиданки край мястото на лагера " Слънчев бряг ", като продължение на традицията, чието начало бе положено предходната година.

Сините още веднъж си дадоха обещание: Никога повече лагери на гибелта и в никакъв случай повече мракобесния режим няма да бъде позволен на власт.

След поклонението, е планувана среща на седесарите с депутати, общински съветници, кметове и последователи на Съюз на демократичните сили.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР