СДС да напусне коалицията с ГЕРБ, а ръководството да подаде

...
СДС да напусне коалицията с ГЕРБ, а ръководството да подаде
Коментари Харесай

Седесар изригна - бягайте далече от ГЕРБ!

СДС да напусне обединението с ГЕРБ, а управлението да подаде оставка, предлага членът на Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили Дончо Златев, съобщи Клуб З.

" В обединението с ГЕРБ партията се е обезличила и е превърната в присъдружна организация, и е изгубила доверието на дясномислещите хора. За това приказват и резултатите на Съюз на демократичните сили, които са се стопили повече от двойно спрямо изборите през април и партията е получила най-ниския резултат в историята си ", сочи седесарят Дончо Златев.

" Стигнахме до там ръководителят на Съюз на демократичните сили да би трябвало да пита Десислава Атанасова може ли да се изкаже от трибуната на Народно събрание, седесарите и управлението на партията да схващат, че ръководителят е номиниран за министър ту на защитата, ту на вътрешните работи без това въобще да е подложено на каквато и да полемика, а структурите бяха смазани - мощните бяха поставяни в обстановка да бъдат демотивирани, а слабите бяха унижавани ", написа в профила си във фейсбук Златев.

Членът на управлението предлага НИС на Съюз на демократичните сили да подаде оставка, с цел да се даде късмет на младежи да влязат в партията и да върне доверието на хората.

НИС обаче е отхвърлил предложенията с 3 гласа " за ", 3 гласа " срещу и 4 гласа " въздържал се ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР