Сдружението Левски на левскарите, което поиска мажоритарния пакет от акции

...
Сдружението Левски на левскарите, което поиска мажоритарния пакет от акции
Коментари Харесай

Левски на левскарите вече събра 450 подписа за акциите

Сдружението " Левски на левскарите ", което изиска мажоритарния пакет от акции на клуба от Наско Сираков, се похвали с 450 подписа за идеята " Да си върнем Левски ". Те бяха събрани до края на работния ден през вчерашния ден.

" Скъпи левскари,

Вчера дадохме старт на подписка, с която целим да съберем оптимално необятна социална поддръжка за това Левски да се върне на същински му притежатели - неговите последователи.

До края на вчерашния ден сме събрали 450 подписа и продължаваме интензивно да търсим поддръжка от всички левскари в страната и чужбина.

Подписи се събират в офиса на Сдружението на " Герена " като повече информация можете да получите на телефон 0897557720.

Заедно с физическата подписка, стартирахме и онлайн петиция на уеб страницата, където също можете да ни подкрепите -

Малко по-късно очаквайте и бланка, която можете да разпечатате, попълните и ни изпратите сканирана на имейл [email protected].

Искрено се надяваме, че хиляди последователи ще повярват, че всички дружно имаме силите да вземем ориста на обичания си клуб в свои ръце и като една зряла общественост да установим либерален модел на ръководство, където посредством гласоподаване да избираме управлението на обичания ни Левски.

Само Левски! Горд и самостоятелен! ", написаха от Сдружението.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР