Сдружение Ботев насрочи годишно отчетно събрание, което ще се проведе

...
Сдружение Ботев насрочи годишно отчетно събрание, което ще се проведе
Коментари Харесай

Сдружение Ботев насрочи годишно отчетно събрание

Сдружение Ботев насрочи годишно отчетно заседание, което ще се организира на 24.07.2022 година от 10,00 часа в гр. Пловдив, написа PlovdivDerby.com.

То ще премине при следния дневен ред:

1. Отчет на УС за дейността на сдружението за интервала 18.09.2021 - 24.07.2022 година.

2. Финансов доклад на Сдружението за интервала 01.01.2021 - 31.12.2021.

3. Освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС на сдружението за дейността им през интервала 18.09.2021 - 24.07.2022 годи- на.

4. Освобождаване на член на УС на сдружението и избор на нов член на УС на неговото място.

5. Вземане на решение, по отношение на метода на гласоподаване от Сдружение- то на идно Общо заседание на акционерите в "Професионален футболен клуб Ботев " АД, гр. Пловдив, и оправомощаване на представителя на Сдружението да гласоподава на това Общо заседание на акционерите.

6. Етичен кодекс.

7. Организационни въпроси.

Отчетното заседание на процедура предшества акционерно заседание във футболния клуб, на което капитала на сдружението ще бъде вдигнат с няколко милиона. Очакванията,а и уверенията, които са получили в Сдружението са, организацията да остане със същия брой дялове от 1%, които има и сег, като по този метод съотношението при акционерите няма да бъде променяно макар повдигането на капитала, което ще се извърши.

За повдигането на капитала от Ботев Пловдив са наели инспектори, излиза наяве от направена инспекция в Търговския указател. Вещите лица ще оценят или към този момент са оценили отпуснати средства от притежателя на канарчетата към клуба, които в този момент той ще изземе от името на българската компания, с която държи контролния пакет акции. Така средствата получавани от външна компания, няма да тежат на канарчетата, защото ще влязат в капитала на сдружението и ще бъдат превърнати в акции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР