Считано от 25 юли 2022 г., Пощенска банка премахва таксите

...
Считано от 25 юли 2022 г., Пощенска банка премахва таксите
Коментари Харесай

Пощенска банка премахва таксата за съхранение на средства по сметки на физически и юридически лица

Считано от 25 юли 2022 година, Пощенска банка отстранява таксите за предпазване на парични средства по влогове, депозитни и разплащателни артикули както за нови, по този начин и за сегашни клиенти. Промяната е по отношение на решението на Управителния съвет на Европейската централна банка за увеличение на лихвата по депозити с 50 базисни пункта, взето на 21-и юли 2022 година Клиентите на финансовата институция ще се възползват от новите условия автоматизирано. Промяната влиза в действие както за физически, по този начин и за юридически лица.

Премахването на таксите за предпазване на средства по сметки на физически и юридически лица е в унисон на дълготрайната тактика на банката за даване на първокласно потребителско преживяване. С над 30-годишна история на българския пазар, Пощенска банка предлага богато портфолио от финансови решения на своите клиенти. Финансовата институция е първата сертифицирана банка в страната, която предложи на своите клиенти модерната услуга за незабавни заплащания с опция за осъществяване на преводи от сметка в сметка в границите на 10 секунди. Само през предходната година банката внедри редица нововъведения за още по-добро потребителско прекарване: нови функционалности на цифровия портфейл ONE wallet, първият за българския пазар Smart POS by Postbank, който трансформира мобилния телефон в ПОС-терминал, стартира поетапното имплементиране на нови благоприятни условия в цифровите зони за експресно банкиране, в това число неповторимата услуга за видео консултация в действително време през модерните устройства. Първият банков чатбот у нас, който Пощенска банка сътвори, се трансформира в EVA – цифров помощник: услугата е в помощ на клиентите 24/7, като им дава отговор още по-бързо и по-точно и се самообучава, тъй като е основана на технологията на изкуствен интелект.

Пощенска банка е измежду водачите в корпоративното и бизнес банкиране, като предлага редица новаторски услуги за своите кредитни и трансакционни клиенти: мобилен факторинг, предпазване на потребителски портфейли от финансови принадлежности, осъществяване на сетълмент по интервенции с финансови принадлежности и други. Банката разполага с богато портфолио от съвременни артикули по стратегиите на ЕИФ, Европейска инвестиционна банка, ФнФ, с които подкрепя сполучливото осъществяване на проектите на своите бизнес и институционални клиенти. Сред главните цели на Пощенска банка е устойчивото развиване на предприемаческата екосистема като основен фактор за развиването на българската стопанска система.

Повече информация за цялата гама от финансови решения на Пощенска банка, може да се откри онлайн на адрес, както и във всеки един от центровете на институцията в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР