Считаната за топфаворит за златния медал в женския тенис турнир

...
Считаната за топфаворит за златния медал в женския тенис турнир
Коментари Харесай

Наоми Осака сензационно отпадна от тенис турнира в Токио 2020

Считаната за топфаворит за златния орден в женския тенис шампионат на олимпийските игри в Токио 2020 - Наоми Осака, отпадна още в III кръг. Звездата на домакините сензационно загуби в два сета против Маркета Вондроушова - 1:6, 4:6. На 1/4-финалите чехкинята ще се изправи против Паула Бадоса (Исп).

" Напрежението беше голямо, само че към този момент би трябвало да съм привикнала с това. В същото време смисъла и мащабът на шампионата ми пристигнаха допълнително поради дългата отмора след " Ролан Гарос ". Радвам се най-малко, че не изгубих още в първи кръг ", опита да се пошегува 23-годишната Осака след мача.

Японката не игра в продължение на съвсем два месеца, откакто се отдръпна от Откритото състезание на Франция поради спор с уредниците още след I кръг. Впоследствие японката реши да пропусне сезона на трева и не взе участие на " Уимбълдън ", с цел да има повече време за подготовка преди олимпиадата.

" Наистина се веселя, че имах опцията да бъда тук. Разбира се, сега съм доста тъжна поради това, че изгубих, само че като цяло съм доста удовлетворена от първото си присъединяване на олимпийски игри ", показа Наоми, която беше определена от уредниците да възпламени олимпийския огън по време на церемонията по разкриване предишния петък.

След отпадането още на старта на шампионата и на международната №1 Ашли Барти (Авл), най-предно сложена в тенис конкуренцията в Токио остана №4 в схемата Елина Свитолина (Укр).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР