Считаме, че тя е успешен кмет и е кмет, който

...
Считаме, че тя е успешен кмет и е кмет, който
Коментари Харесай

Тодоров: Фандъкова се е доказала

" Считаме, че тя е сполучлив кмет и е кмет, който ще съставлява столицата по един добър метод ", по този начин кметът на Стара Загора Живко Тодоров аргументира издигането на Йорданка Фандъкова за четвърти мандат като кмет на София. Той разяснява още, че ГЕРБ ще издигне претенденти за кмет във всички огромни градове, а партньорства са вероятни в по-малки обитаеми места.

Във връзка със случая с заместник-кмета Евгени Крусев, който подаде оставка, а след това му бяха повдигнати и обвинявания, Тодоров разяснява, че е належащо хора да бъдат подменяни в едно ръководство, защото част от тях се уморяват, а други не дават отговор на критериите.

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора: Хората са тези, които избират, кой да ги ръководи, още повече в един локален избор. До огромна степен това е един мажоритарен избор. Така че те дават оценка на съответното ръководство и те ще кажат кой е най-хубавият кмет, който желаят да имат. Аз имам вяра, че госпожа Фандъкова е потвърдила пред софиянци, че може да се оправя с проблемите и в тази връзка чакам да ѝ гласоподават доверие.

Относно отдръпването на поддръжката от актуалните кметове на ГЕРБ в някои градове, Тодоров счита, че има нужда от смяна в тези градове.

Живко Тодоров: Хората показват, че са изтощени от съответния човек, или не го утвърждават задоволително, с цел да може той да продължи да ръководи сполучливо. Именно заради тази причина подменяме тези хора или някой нямат предпочитание да се кандидатират.

Тодоров сподели, че за ГЕРБ няма по-важни и по-маловажни градове, само че уточни, че в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе са ориентирани доста старания, защото там живеят най-вече хора. Той посочи обаче, че това не значи, че проблемите на хората в София да вземем за пример са по-важни от тези в други обитаеми места.

На поканата на Красимир Каракачанов ГЕРБ да поддържа претендента за кмет на Вътрешна македонска революционна организация в Русе, Тодоров отговори, че няма такава настройка в локалната конструкция.

Живко Тодоров: В огромните градове ГЕРБ ще издигне свои претенденти, ще се бори с ясно лице, с ясна визия за ръководството на тези градове.

За първите локални избори на ГЕРБ без Цветан Цветанов Тодоров сподели, че " няма никаква драма ".

Живко Тодоров: Хората по места знаят от какво имат потребност, те контакуват с локалните хора, с общността и в последна сметка нямат потребност от някаква шапка, която да разпределя по какъвто и да е метод дилемите и указания към тях.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР