Съзнателното тиражиране на думи като идването на "нещо страшно, непознато,

...
Съзнателното тиражиране на думи като идването на "нещо страшно, непознато,
Коментари Харесай

Страхът от ковид19 може да отключи куп болести - ето кои: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Съзнателното тиражиране на думи като идването на "нещо ужасно, непознато, незапомнено ", обществени заклинания като "яко ще се мре ", освен не оказват помощ, те вредят на битката с ковид и съгласно психолозите - напълно съответно като отключват други болести, които утежняват настоящото, в случай че въобще го има. Или го довеждат заради срив в имунитета, който 90% е психически, както към този момент сме писали в тази графа въз основата на интернационалните научни проучвания.
Стресът се развива в боязън и хормонът на жертвата включва програмата за самоизтребление на организма, чисто физически.
Всички знаем за най-малко няколко попаднали в медиите случая на самоубили се от боязън от ковид19, които бяха разказани като жертви на вируса. Но никой не е изследвал добитите в резултат на това втълпяване на боязън от управляващите и медиите други болести.
Психосоматично се пораждат най-видимо кожни проблеми. Те могат да се развият при неспадащи равнища на напрежението и страховете съществени дерматологични проблеми.
Другата група, към този момент невидими, само че усещани остро болести, са обвързваните със стомаха. Често те вървят паралелно с забележимите кожни проблеми. Най-често се показват в остри язви.
Безсънието, което също се поражда от психическо претоварване и страхове, може да докара до цялостен ред болести или да им бъде признак. Може да бъде паралелно с приемане на паник офанзиви, чието постоянно проявяване е задушаването, тълкувано от мнозина като симптом за ковид.
Доста хора попаднаха и в болница с подобен проблем, там към този момент бяха инфектирани с К19 и влязоха в статистиката като ударени от него.
Най-тежките случаи на провали, провокирани от напрежението и страховете, свързнаи с несъразмерното психическо натоварване, умишлено провеждано от властта и медиите около ковид, са с инфаркти. Сърдечните удари също влизат в графата на умрелите от ковид, въпреки физически да нямат общо с него.
Ако сходни паники и страхове се натрупат дълго време, а съвсем цялата 2020 година мина под тази зловредна доминация, по-късно се схваща, че цялото "страхуване " и заклинанията "яко ще се мрем " да отключили доста случаи на рак и на автоимунни болести, каквито значително експерти пророкуват и по отношение на имунизациите, още веднъж ориентирани против ковид.
Основният лайфхак за справяне с тези проблеми е намаляването на медийното облъчване, изключително на огромните български малките екрани, намирането на странично занятие за всекидневна утеха в региона на прелестното или на трудоемкото, четенето, само че на разнообразни гледни точки, освен на текстове, потвърждаващи вашата, слушането на симфонична музика, спортът или най-малко дългите разходки - фамозните 10 000 крачки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР