Създателят на Ethereum Виталик Бутерин не смята, че криптоентусиастите вършат

...
Създателят на Ethereum Виталик Бутерин не смята, че криптоентусиастите вършат
Коментари Харесай

Виталик Бутерин с послание към криптоентусиастите

Създателят на Ethereum Виталик Бутерин не счита, че криптоентусиастите правят положително в преследването на повече и повече пари и показа мнението си за това в особено изказване в обществените мрежи. Според него, хората, фокусирали се над генерирането на крипто монети и токени би трябвало да насочат напъните си към това да оказват помощ на света да стане едно по-добро място за живеене, а не да мислят единствено за портфейлите си. „ Криптовалутите са път, не задачата “, написа в края на предходната година Бутерин в акаунта си в Twitter. Той приканва неведнъж участниците в покупко-продажби с криптовалута да подаряват на разнообразни неофициални организации за богатството на другите. Бутерин уверено написа, че в случай че всичко продължи да се прави само за персонални облаги и лакомия, той ще напусне. „ Макар че аз към момента имам вяра, че общността ще се насочи в вярната посока “, добавя той.

„ Всички крипто общности, включително и тази на Ethereum, би трябвало да се вслушат в това предизвестие. Трябва да се прави разграничаване сред стотиците милиарди долари благосъстояние, които се размотават в близост и това да постигнеш нещо значимо в реалност за обществото “, декларира Бутерин, привеждайки предизвестие на консуматор на Twitter за това, че биткойн се трансформира в провален план.

Самият той наподобява не има вяра към този момент, че концепцията за общото богатство, което ще донесат криптовалутите на обществото е годна. Доказателство за това, съгласно него е страницата в Reddit, в която се разисква всичко към биткойна, има надалеч повече изявления, които разискват цената му, в сравнение с, като планове, като този във Венецуела.

Цялата полемика в профила на Бутерин в Twitter е любопитна и се върти главно към смисъла на криптовалутите и това, което в реалност се случи. Блокчейнът и криптовалутите бяха концепция, която трябваше да им донесе финансова и персонална самостоятелност, да освободи хората от зависимостта на неизбежната „ трета страна “, като банки, финансови медиатори, страни, за доставянето на полезност и стойност по един транспарантен и пряк метод. Подобно обаче на доста положителни като желание хрумвания, нещо по пътя се обърка. И въпреки и на хартия да имаме в действителност чудесни планове за потреблението на концепцията, на процедура се получи нещо напълно друго. На криптосцената се появиха страни и централни банки, мошеници от всевъзможен жанр и други спекуланти, а положителните хрумвания почнаха да бъдат забравяни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР