Създателите на облачната платформа Azure на Microsoft съобщиха, че започват

...
Създателите на облачната платформа Azure на Microsoft съобщиха, че започват
Коментари Харесай

Microsoft започна интеграцията на Azure с блокчейна на Ethereum

Създателите на облачната платформа Azure на Microsoft оповестиха, че стартират интеграцията на услугата с блокчейна Ethereum.
Според тях, новото решение ще даде опция за пускане на приложения с едновременна работа както в електронния облак, по този начин и в блокчейна. Това ще бъде извънредно потребна опция за корпоративния бранш.

„Новият метод ще донесе повече непоклатимост и ще опрости внедряването на Ethereum в мрежата Azure. Това възобновяване ще усъвършенства контрола и обслужването на блокчейн веригата“ – написаха разработчиците в формалния блог на корпорацията.

Екипът на Azure означи, че растежът на потребителите, употребяващи блокчейн решения, внезапно е повишен. Ето за какво Microsoft е решил да даде на потребителите личните разработки в тази област. Надеждността на мрежата и опцията за мониторинг на нейното положение са значими детайли за внедряването на Ethereum блокчейна в мрежата на Azure . Вече се предлага работа с тях по опростена скица, без от страна на потребителя да са нужни специфични знания.

Софтуерният колос предлага и подробна директива за сполучливото реализиране на VPN връзките и основаването на блокчейн мрежа с голям брой участници.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР