Съюзницте ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод

...
Съюзницте ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод
Коментари Харесай

Борисов: НАТО ни подкрепи, Радев мълчи

Съюзницте ни от НАТО показаха взаимност с България във връзка дестабилизиращите дейности на Русия и подчертаха още един път мощната си поддръжка към страната ни. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов на работно заседание с министри, заяви държавната осведомителна работа.

Борисов означи, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО през вчерашния ден в Брюксел са били изслушани ръководителят на ДАНС и шефът на Служба „ Военно разузнаване ”. Те срещнаха Съвета с разкритите противозаконни дейности на съветски жители на територията на Република България от 2011 година насам.

„ До този миг претендентът за президент Радев и висш главнокомандващ няма коментар нито по тематиката Навални, нито по тематиката шпионски кавги. Темите не се разясняват и от главните политически сили в българския парламент, които споделят, че имат евроатлантическа ориентировка “, сподели Борисов. Той благодари за работата на българските правоохранителни органи във връзка дестабилиращите дейности на Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР