Сайтът на американския изследовател Лон Стриклер (Lon Strickler) за мистериозни

...
Сайтът на американския изследовател Лон Стриклер (Lon Strickler) за мистериозни
Коментари Харесай

Изследователят Лон Стриклер разказва за летящ птерозавър в Индиана

Сайтът на американския откривател Лон Стриклер (Lon Strickler) за мистериозни чудовища – Phantoms and Monsters: Pulse of the Paranormal, е получил писмо от очевидец от град Гери, Индиана.

 Изследователят Лон Стриклер
Изследователят Лон Стриклер Жена оповестява, че е видяла „ огромна сива праисторическа птица “. По-късно, Стриклер се свързал с създателя на писмото по телефона и получил повече детайлности от нея.

 1 4 - Изследователят Лон Стриклер споделя за летящ птерозавър в Индиана
“Беше рано сутринта, в края на пролетта и началото на лятото на 2016 година, към 7.40 ч., когато карах до Гери и видях това създание тъкмо над бензиностанцията, преди да потегли по автомагистрала Ю-65.Бях шокирана да видя създанието и незабавно се запитах за какво всички останали не го виждат? Това не беше хуманоидно творение, а сива праисторическа „ птица “, с изострен клюн и големи крила.Тя летеше толкоз ниско над мен, че я виждах доста добре. Първоначално даже взех решение, че обезумявам. Няколко дни по-късно, споделих на брачна половинка си за това. Аз не пия алкохол, не одобрявам опиати. Знам, че видях тъкмо това.Няколко седмици по-късно, още веднъж видях тази „ птица “ в същия регион, само че на друго място. И ми се струваше, че в този момент е по-малка (може би беше втори птеродактил?). И сигурно не беше огромен бухал.Разгледах доста изображения на праисторически птици и там открих една, която е изцяло сходна на това, което видях. ”
Стриклер, съдейки по описанията и рисунките на дамата, счита, че тя най-вероятно не е видяла птицата, а птерозавър, може би птеродактил, защото птеродактилът няма дълга опашка, сходно на някои други летящи гущери, а дамата не загатва за съществуването на опашка.

 2 2 - Изследователят Лон Стриклер споделя за летящ птерозавър в Индиана
В телефонния диалог, откривателят открива, че създанието е доста огромно („ като кола “), а крилата са два пъти по-дълги от тялото. Той също по този начин научава, че дамата в действителност не е видяла птицата, а птерозавър, тъй че тя разказва фотографията, която е намерила в мрежата и е изобразила тъкмо птерозавъра. Стриклер написа: “И тогава тя сподели, че по-късно, приятелката й също е видяла това творение и брачният партньор й също го е видял. Сигурен съм, че доста други поданици на този регион са го видели, само че се опасяват да опишат за това. ”Очевидката споделя още, че когато видяла за пръв път „ птицата “, тя е с размерите на микроавтобус, само че когато видяла създанието за повторно, тя към този момент е с размер на елементарен автомобил.Също по този начин, дамата оповестява детайлности за външния тип, като споделя, че създанието е сиво и има гребен на главата. Тялото му било фино и покрито с дребни пера, а крилата му били кожести. Тя праща и рисунката си на това създание, където е изобразен характерен птерозавър.

 Фигура на очевидката
Фигура на очевидката На въпроса, дали е допустимо да е огромна чайка или чапла, дамата отговоря с безапелационен отвод. Тя също по този начин не счита, че е видяла някакъв тип “мираж от предишното ”, защото създанието е прекомерно същинско.По-късно, се откриват известия от други очевидци, за наблюдения на необикновени летящи създания в Гери. Едното е следено през есента на 2018 година, а друго – през януари 2019 година.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР